JANUARY JONES

Prelijepa plavuša iz hit serije pohvalila se zavidnom figurom u retro kupaćem kostimu

09.06.2020 u 11:56

Bionic
Reading

January Jones, zgodna glumica koju znamo po ulozi u omiljenoj seriji 'Momci s Madisona', sjajno pristaje retro stil, baš onakav kakav je nosila njezina TV junakinja Betty Draper

Plavokosa glumica koja je uvijek bila vrlo samozatajna po pitanju privatnog života, može se pohvaliti vitkom figurom i klasičnom ljepotom, pa je oduševila svoje brojne obožavatelje postavivši na Instagram, fotografiju u retro kupaćem kostimu.

  • +5
January Jones Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI

Plavi bikini s volanima zamamnog dekoltea bio je savršen izbor za prelijepu 42-godišnjakinju, no čini se da se glumica predomislila jer je ubrzo tu objavu izbrisala.

Decentan make up i ležerni uvojci lijepo su upotpunili ovo retro modno izdanje, a glumica je pored fotografije uputila čestitku povodom Međunarodnog Dana oceana.

January se odlučila za bikini nadahnut stilom 50-ih s potpisom brenda Marysia koji se sad može kupiti po cijeni od 226 funti (oko 1900 kuna).

Prošloga je tjedna slavna glumica na Instagram postavila i jednu od vrlo rijetkih fotografija svog sedmogodišnjeg sina Xandera.

Lijepa glumica je glumila Betty u seriji 'Momci s Madisona' od 2007. do 2015. a odnedavno je možemo gledati u seriji 'The Politician and Spinning Out'.