ODUŠEVLJAVA LJEPOTOM

Prelijepa Nicola Peltz pokazala savršenu figuru, njezinim izgledom nije ostao ravnodušan ni Brooklyn Beckham

14.09.2020 u 13:30

Bionic
Reading

Nicola Peltz, mlada glumica u usponu koju smo zapamtili po ulozi u filmu 'Transformeri: Doba izumiranja' u kojem je glumila kćer Marka Wahlberga, vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje ima vojsku obožavatelja koja iz dana u dan raste

Američka ljepotica koja dolazi iz bogate obitelji Peltz, pozornost javnosti skrenula je ovoga ljeta nakon što je objavljeno da se zaručila za Brooklyna Beckhama, najstarijeg sina Davida i Victorije Beckham.

Zgodna Nicola (25) koja je slika i prilika svoje majke, bivšeg modela i manekenke Claudije Peltz, na Instagram je postavila svoju fotografiju u minijaturnom bikiniju šarenog uzorka u kojem je do izražaja došla njezina besprijekorna figura.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

camcorder chronicles 🧚🏻

Objavu dijeli nicola (@nicolaannepeltz)

Odmah su se zaredali komplimenti, a na ljepotu svoje zaručnice nije ostao hladan ni sam Brooklyn.

'Savršeno tijelo', napisao je 21-godišnji Brooklyn Beckham.

Lijepa Nicola je započela vezu s Brooklynom u listopadu 2019., u siječnju je postala javna, da bi u ožujku već počeli zajednički život u New Yorku, a u srpnju je okrunjena zaručničkim prstenom vrijednim više od milijun kuna. Kako se pisalo, vjenčanje bi se trebalo održati idućeg ljeta i to po jedno na svakoj strani Atlantika.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

😌🥳😌

Objavu dijeli nicola (@nicolaannepeltz)

Odabirom svoga sina jako su zadovoljni i Beckhamovi budući da je vragolasti Brooklyn bio na najboljem putu da stvori lošu reputaciju zbog konstantnog mijenjanja djevojaka. No sve se promijenilo kada je preko zajedničke prijateljice Sofije Richie, upoznao Nicolu.

'David i Victoria su presretni. Svjesni su da je napokon pronašao djevojku koja nije s njim zbog slave i novca. Još uvijek je prerano reći datum, no vjerojatno će vjenčanje biti krajem idućeg ljeta ili početkom jeseni', otkrio je izvor blizak Beckhamovima.