UŽIVA U ZAGREBU

Prelijepa Ljupka Gojić šeće s torbom koju svi žele

03.01.2017 u 10:05

Bionic
Reading

Hrvatska manekenka Ljupka Gojić Mikić blagdane već tradicionalno provodi kod kuće, a iz dalekog je Japana sa sobom donijela najzanimljivije modne komade među kojima je teško ne primijetiti 'it' torbu

Poznata kao najbolje odjevena Hrvatica, manekenka i dizajnerica Ljupka Gojić Mikić objavila je fotografiju na svome profilu na Instagramu i još jednom otkrila trendi komade, posebice torbu Balenciaga na pruge koja je u kratkom roku postala žudnja svih ljubiteljica mode.

Ljupka je šetnju zagrebačkim ulicama tako iskoristila za mini modni trenutak i pozirala u centru. Osim torbe Bazar, lijepa manekenka nosila je i upečatljive čizmice od crvenog baršuna kakve je proslavio dizajner Gianvito Rossi te vestu iz svoje kolekcije i jaknu u maslinastozelenoj boji.

#joliepetitebyljupkagojic #joliepetitegirl

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)


Dizajner Demna Gvasalia premijernom je kolekcijom za modnu kuću Balenciaga navijestio povratak ogromnih torba za šoping ukrašenih efektnim prugastim uzorkom, a Ljupka ima obje, i inačicu tote

@joliepetitebyljupkagojic ?? #romana #joliepetitebyljupkagojic ??

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)


Bez obzira na to što izgledom podsjećaju na torbe za kupnju, postale su favorit u svijetu modnih urednika, a Demna Gvasalia kreirao je i manje verzije koje su nakon puštanja u prodaju postale hit kod urbanih trendseterica.

#jumpsuit @joliepetitebyljupkagojic ??????

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)


Stoga i ne čudi da je Ljupka već opremila svoju garderobu ovim it komadima jer čini se da je poput svake žene slaba na dobre cipele i torbe. Malo detaljnijim pogledom na njezine fotografije lako je uočiti da kao dizajnerica pomno prati svijet mode pa tako ima i hit model Pierce s metalnim ringom, ali i torbice Gucci s kakvima su se prošetale velike zvijezde poput Beyonce i Salme Hayek.

@joliepetitebyljupkagojic #DUNJA ?? i #RugalicaJana ??

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)