BIVŠI LJUBAVNIK PROBLEMATIČNE AMY

'Preklinjala me da je vežem tijekom seksa'

30.07.2009 u 08:10

Bionic
Reading

Nakon što je Blake Fielder-Civil javnosti otkrio pikanterije iz zajedničkog života s Amy Winehouse, njegov su primjer slijedili i drugi bivši ljubavnici problematične pjevačice

Uskoro bivši suprug Amy Winehouse, Blake Fileder–Civil zadnjih se dana svim silama trudio ocrniti svoju bivšu dragu, pa je, osim o njihovim narkomanskim sklonostima, progovorio i o njihovom seksualnom životu. Isto su zatim požurili učiniti i njezini drugi bivši ljubavnici, Alex Claire i Alex Haines.

Clair je tako otkrio da je Amy najviše voljela seks na problematičnim mjestima, osobito tamo gdje bi ih mogli lako uhvatiti na djelu, što ju je osobito napaljivalo. 'Izbacili su nas jer smo se seksali u zadnjem redu. Amy je bila na meni. Bili smo upozoreni nekoliko puta, što ju je samo još više napalilo', ispričao je Claire i dodao da je Amy jako privlačilo vezanje za vrijeme seksa. 'Preklinjala me da je vežem', otkrio je njen bivši ljubavnik.

Jedan drugi bivši, Alex Haines, rekao je pak za Daily Star da je Amy bila ovisna o seksu kao što je bila ovisna o drogama.