GLAM ILI BLAM

Je li pogriješila ovim stajlingom? Zgodna Kosovarka mnoge je podsjetila na legendarnu Amy Winehouse

12.05.2021 u 11:42

Bionic
Reading

Britanska glazbenica kosovskih korijena Dua Lipa slavila je na dodjeli Brit Awards s dvije vrijedne nagrade, za album godine 'Future Nostalgia' i kao najbolja solo izvođačica, ali sve je zasjenio njezin retro look

U dramatičnoj žutoj kratkoj haljini kultne britanske dizajnerice Vivienne Westwood koju je sparila s halterima, samostojećim čarapama i ljubičastim cipelama platformama, Dua je bez sumnje bila jedna od najzapaženijih slavnih uzvanica.

Ovaj seksi look, lijepa je glazbenica upotpunila retro punđom, 'košnicom', koja je bila zaštitni znak pjevačica Amy Winehouse, koja je 2011. tragično skončala sa samo 27 godina.

Zavodljivi make up i biserna ogrlica odlično su se uklopili u ovo glamurozno izdanje hvaljene pjevačice.

  • +7
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnoge je 25-godišnja brineta podsjetila na legendarnu Amy Winehouse koja je u žutoj minici retro stila s potpisom brenda Preen bila zvijezda crvenog tepiha na dodjeli Brit Awards davne 2007. godine.

  • +11
Brit Award 2021. Izvor: Profimedia / Autor: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svečanost dodjela ovih prestižnih glazbenih nagrada održala se u utorak navečer u O2 Areni što je prvo glazbeno događanje koje je tamo zakazano nakon više od godinu dana. Svi gosti na svečanosti morali su pri ulasku pokazati negativan test na koronavirus, a nakon događaja bit će testirani.

Inače, vrijedu nagradu Global Icon ove je godine odnijela američka pop zvijezda Taylor Swift.