TJEDNI HOROSKOP

Vodenjake, Ribe i Blizance čeka napeto razdoblje, a Lavovima se smiješi novčani dobitak

07.08.2023 u 05:48

Bionic
Reading

Lavove će obradovati neočekivani novčani dobitak ili povrat duga, a Škorpionima će se projekti i poslovi u koje su uložili mnogo truda konačno isplatiti. Strijelci će biti željni akcije i avanture. Vodenjaci prolaze izazovno razdoblje, dok planeti pozivaju Ribe na oprez jer bi se mogli uplesti u nepotrebne okršaje, baš kao i Blizanci koji će biti itekako svadljivi

Planetarni utjecaji ističu sklonost Ovnova prema flertu i zabavi. Slučajan susret mogao bi biti fatalna prekretnica dok će vezani posvetiti voljenom puno pažnje. Pred njima su brojne obaveze koje će zahtijevati više truda. U početku se neće dobro snaći, no dobra organizacija i plan rada pomoći će im da izbjegnu gomilanje obaveza.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
Sarah Jessica Parker je Ovan, rođena je 25. ožujka 1965. Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Porast svakodnevnih zaduženja mogao bi Bikove udaljiti od partnera i djece. Mnogi će parovi učvrstiti odnos i ozbiljnije planirati budućnost. Oni koji se bave umjetnošću, modom ili sportom, mogu očekivati pojačano zanimanje za svoj rad. Nekima se smiješi potpisivanje nove suradnje koja će im podići ugled i poboljšati financijske prilike.

Pogledaj detaljni horoskop

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Penelope Cruz je Bik, rođena je 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mars u Djevici bit će kriv za potrebu Blizanaca da rješavaju bračne nejasnoće svađom. Partneru će smetati njihove burne reakcije pa će im uzvratiti istom mjerom. Samcima putovanje donosi priliku da upoznaju zanimljivu, ali i pomalo nedokučivu osobu. Nejasna komunikacija s poslovnim partnerima i kolegama mogla bi se nepovoljno odraziti na njihove rezultate.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pred zauzetim Rakovima su dani novih početaka. Razmišljat će o preseljenju ili zajedničkom životu s partnerom, a neki o proširenju obitelji. Najbolje će se snalaziti u zadacima koji zahtijevaju učestalu komunikaciju s ljudima i rad na terenu. Neki će spojiti ugodno s korisnim i otputovati na poslovni put u atraktivno turističko odrediše.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Sofia Vergara je Rak, rođena je 10. srpnja 1972. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Netko koga Lavovi nisu preboljeli odjednom će se vratiti u njihov život. Iako će u početku biti zbunjeni, dat će odnosu šansu za novi početak. Lavovi u dugim vezama bit će usmjereni na izgradnju zajedničke budućnosti s voljenim. Dobra koncentracija omogućit će im da se dobro nose s nagomilanim obavezama. Mnoge će obradovati neočekivani novčani dobitak ili povrat duga, a novac će potrošiti na izlaske, zabavu i uživanje u životu.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Djevice će ugađati partneru i osjećati se zakinuto ako im ne uzvrati istom mjerom. Neće moći dugo šutjeti i trpjeti u sebi pa je povećana mogućnost svađa i rasprava. Neki će pronaći uzbuđenje u tajnoj ljubavnoj vezi. Imaju mnogo ambicioznih ideja, ali neće se sve odvijati kako su zamislili, no treba bisti strpljiv i ne odustajati.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: Betty Booze / Planet / Profimedia

Slobodne Vage očekuje uzbudljiva ljubavna ponuda koju ne bi trebali odbiti. Ne bi trebale previše razmišljati, već biti spontani i uživati u trenutku. Vage koje su u vezi trebale bi iskrenije i otvorenije komunicirati. Umor i pad energije ometat će ih u izvršavanju posla. Kod donošenja teške odluke, ne bi trebale slušati druge, već se osloniti na intuiciju.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Catherine Zeta Jones i Michael Douglas su Djevice, rođeni su na isti datum 25. rujna, ona 1969., a on 1944. Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Škorpioni samci upoznat će osobu koja je popularna u društvu i dobrostojeća. Laskat će im njezina pažnja, no neće biti kompatibilni pa će sve ostati na flertu. Parovi će rješavati nesuglasice u spavaćoj sobi. Mogu očekivati povoljnije poslovne prilike. Projekti i poslovi u koje su uložili mnogo truda konačno će se isplatiti.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Leonardo DiCaprio je Škorpion, rođen je 11. studenog 1974. Izvor: Profimedia / Autor: FREZZA LA FATA/MIBA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Strijelci su željni akcije i avanture. Energija će im biti raspršena na više strana pa neće biti sposobni prepoznati prave vrijednosti i pružiti priliku osobi kojoj su dragi. Vezane bi partner mogao povrijediti nepromišljenom izjavom ili postupkom. Njihov rad bit će pod budnim okom nadređenih, koji neće tolerirati pogreške.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Hailey Bieber je Strijelac, rođena je 22. studenog 1996. Izvor: Profimedia / Autor: THE HOLLYWOOD JR / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Jarci u vezi otvorenije će komunicirati s partnerom i oko svega se dogovarati. Najbolje će biti parovima koji idu na zajednički odmor jer će im odmak od svakodnevnih problema omogućiti da se posvete jedno drugome i probude uspavane strasti. Turistički djelatnici i ugostitelji imat će pune ruke posla.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Kate Middleton je Jarca, rđena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vodenjaci će biti skloni promjenama raspoloženja i iznenadnim izljevima ljutnje. Dragi neće znati kako bi se trebao ponašati u njihovoj blizini jer će imati osjećaj da je sve što kaže i napravi pogrešno. Samci će čeznuti za pažnjom, ali će birati neodgovarajuće partnere. U izazovnom su razdoblju, što će se očitovati po porastu obaveza i neskladnim odnosima s kolegama.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Princeza Charlene je Vodenjak, rođena je 25. siječnja 1978. Izvor: Profimedia / Autor: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Planeti pozivaju Ribe na promišljenost i samokontrolu, jer bi se inače mogli uplesti u nepotrebne okršaje. Odnosi s kolegama zahtijevat će više strpljenja i tolerancije. Trebali bi izbjegavati ulazak u sukobe, a posebice s visoko rangiranim ljudima i onima o čijoj pomoći ovise.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Pogledaj detaljni horoskop
  • +3
Eva Longoria je Riba, rođena je 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA