TJEDNI HOROSKOP

Pred Vagama je zanimljiv tjedan ispunjen zabavom i smijehom, Ovnove i Lavove krasit će sjajna koncentracija, a Strijelci i Škorpioni bit će usredotočeni na budućnost

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 29.11.2021 06:34
 • Objavljeno 29.11.2021 u 06:34
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: - / DesignPics / Profimedia

Ovnove će ovoga tjedna krasiti sjajna koncentracija pa će brzo i lako usvajati nove informacije i vještine. Koncentracija će dobro služiti i Lavove, a posjedovat će i zavidne socijalne vještine koje će im omogućiti da svakoga pridobiju na svoju stranu. Vage očekuje zanimljiv tjedan ispunjen zabavom i smijehom, ali i pojačanom komunikacijom s klijentima i partnerima. Škorpioni će biti usmjereni na budućnost i s voljenima kovati planove o kupnji stana, useljenju u veći prostor ili proširenju obitelji, a temom budućnosti bavit će se sa svojim partnerima i mnogi Strijelci

Ovnovima odnos s partnerom neće biti osobito stabilan. Potreba za samoćom dodatno će ih udaljiti od voljene osobe, što će neke veze dovesti u krizu. Poslovanje ide nabolje, osobito ako se bave trgovinom, marketingom ili surađuju s inozemstvom. Pogodno je vrijeme za učenje i ulaganje.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +43
 • +40

Brigitte Macron je Ovan, rođena je 13. travnja 1953.

Izvor: EPA / Autor: JEAN-PAUL PELISSIER / POOL

Bikovi neće biti sigurni što osjećaju prema osobi koju su nedavno sreli, a koja se trudi zadobiti njihovu pažnju. Parovi se neće slagati oko raspolaganja financijama, no nesuglasice će izgladiti u bračnoj postelji. Neočekivani izdatak potaknut će ih da unovče štednju ili zatraže pozajmicu. Shvatit ćete da je krajnji trenutak da se odreknu nekog luksuza. U poslovnom svijetu mogući su nesporazumi.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Jessica Alba je Bik, rođena je 28. travnja 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blizanci će osjećati da u vezi uvijek baš oni moraju pristajati na ustupke. To će ih frustrirati pa bi se mogli suprotstaviti partneru, no njegova pomirljiva reakcija mogla bi ih iznenaditi. Odnosi s radnom okolinom zahtijevat će više strpljenja i tolerancije. Neke će porast obaveza navesti na odrađivanje prekovremenih sati.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +11
 • +8

Angelina Jolie u horoskopu je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975.

Izvor: Profimedia / Autor: Maciel/Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rakovi će nepromišljenim izjavama povrijediti bližnje. Umjesto da na njima iskaljuju frustracije zbog poslovnih ili financijskih poteškoća, radije bi trebali potražiti njihov savjet i podršku. Samcima će se svidjeti netko tko je pogrešan odabir za njih. Nekima se otvara prilika za promjenom radnog mjesta.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
 • +1

Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992.

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lavovi će imati velika očekivanja od nedavno započete veze. Od partnera će mnogo tražiti, no mnogo će i davati. Neće pristajati na polovična rješenja, no srećom drugoj strani neće biti teško iskazati im naklonost. Samci bi mogli susresti zanimljivu osobu putem posla. Jedinu neugodnost mogao bi im predstavljati nagao temperament i brzopletost, što nisu poželjne osobine u poslovnom svijetu.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +8
 • +5

Carolyn Murphy rođena je u znaku Lava 11. kolovoza 1974.

Izvor: Profimedia / Autor: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Djevice će se previše opterećivati mišljenjem obitelji, što bi moglo unijeti nemir u odnos s partnerom. Ako su slobodne, na pomolu je susret od kojeg će mnogo očekivati. Ako obavljaju posao od kuće, neće pronalaziti vremena za rad. Zahtjevi obitelji i kućanske obaveze oduzimat će im mnogo vremena pa bi mogli kaskati s poslom.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3

Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987.

Izvor: Profimedia / Autor: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

Vage očekuje zanimljiv tjedan ispunjen zabavom i smijehom. Oni koji su u vezi s voljenim će o svemu otvoreno razgovarati. Shvatit će da su oboje spremni skrasiti se i dovesti odnos na višu razinu. Oni koji su u potrazi za poslom mogli bi dobiti ponudu koja će zahtijevati privremeno preseljenje.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +15
 • +12

Dakota Johnson je Vaga, rođena je 4. listopada 1989.

Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Škorpioni će biti usmjereni na budućnost. S voljenim će kovati planove o kupnji stana, useljenju u veći prostor ili proširenju obitelji. Samci će osvajati šarmom i smislom za humor, na koje će biti teško ostati suzdržan. Opterećivat će ih neplaćeni računi i nestabilna financijska situacija. Krajem tjedna smiješi im se prilika za dodatnom zaradom.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +11
 • +8

Matthew McConaughey je Škorpion, rođen je 4. studenog 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: New Line Cinema / Pacific coast news / Profimedia

Strijelci su zadovoljni odnosom s voljenim, a posebno će sretni biti oni koji su nedavno započeli vezu. Shvatit će da ih s novim odabranikom mnogo toga spaja, a zajednička će im biti i želja da podignu odnos na višu razinu. Imat će dojam da polako sve dolazi na svoje, no povremene sumnje neće ih zaobići. Osjete li da niste dorasli izazovu, netko iz njihove neposredne blizine pružit će im podršku i ohrabriti da ne odustaju.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +11
 • +8

Brad Pitt je Strijelac, rođen je 18. prosinca 1953.

Izvor: Profimedia / Autor: Chateau Miraval via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Jarci će izbjegavati sukobe. Zbog želje za mirom često će pristajati na kompromis, čak i u situacijama u kojima su svjesni da su u pravu. Samci će biti iznimno poželjni, no pomalo nesvjesni svoje privlačnosti. Nečije udvaranje laskat će im i probuditi u njima želju za flertom. Nedostaje im volje i samopouzdanja da bi se istaknuli na poslu. Krajem tjedna donijet će tešku odluku na temelju intuicije, što će se pokazati kao dobar potez.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982.

Izvor: Profimedia / Autor: Pool / Zuma Press / Profimedia

Vodenjaci će stupiti u kontakt s osobom koju dugo nisu vidjeli, a koja im je bila draga. To bi mogao biti nastavak ljubavne priče. Parove će povezati ljubav prema sportu ili istim hobijima. Zajednički trenuci bit će obilježeni smijehom i dobrom zabavom. Umor i napetost utjecat će na poslovne rezultate. Kolege će im čuvati leđa, što će im postati jasno ovog tjedna.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: GHOST / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osoba iz blizine već neko vrijeme pokušava osvojiti pažnju Riba pa joj treba dati priliku. Shvatit će da imaju mnogo zajedničkih interesa. Poslovna zbivanja zahtijevat će više strpljenja. Okolina im nije naklonjena pa neće trebati mnogo da se s nekim upuste u svađu. Umor i pad koncentracije utjecat će na učinkovitost.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3

Olivia Palermo rođena je u znaku Riba 28. veljače 1986.

Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!