TJEDNI HOROSKOP

Pred Ovnovima, Blizancima i Lavovima je pomalo naporan tjedan koji će obilovati prepirkama i svađama dok će Rakovi i Škorpioni uživati u sjajnom razdoblju

07.11.2022 u 06:36

Bionic
Reading

Ovnovi će biti napeti i razdražljivi pa će nadolazeći tjedan biti ispunjen svađama i prepucavanjima s partnerom. Bikovi će biti magnetski privlačni i zavodljivi, a i Škorpioni su u sjajnom razdoblju u kojem ih očekuju nova romantična iskustva. Pred Blizancima je pomalo naporan tjedan koji će obilovati prepirkama i svađama dok će Lavovi iskaljivati nervozu i nagomilane frustracije na ukućanima i partneru. Djevice će odličnim radnim učinkom steći poštovanje nadređenih

Ovnovi će biti napeti i razdražljivi pa će nadolazeći tjedan biti ispunjen svađama i prepucavanjima s partnerom. Probleme bi mogla stvarati i njihova ljubomora. Bit će iznimno marljivi i odgovorni pa će radno vrijeme trajati dok ne dovrše sva zaduženja, makar to značilo prekovremene sate. Mnogi će se baviti pitanjima vezanim za podizanje kredita ili neki vid ulaganja.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Reese Witherspoon je Ovan, rođena je 22. ožujka 1976. Izvor: Profimedia / Autor: ZapatA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bikovi će biti magnetski privlačni i zavodljivi, no skloni biranju neodgovarajućih partnera. Želja za strašću mogla bi im pomutiti razum pa će započeti vezu s nekim tko je zauzet ili na njih vrši negativan utjecaj. Parove očekuju česte svađe i strastvena pomirenja. Bit će nestrpljivi i nagli pa bi bilo dobro da ne donose važne odluke. Ako imaju mnogo posla, više se trebaju oslanjati na savjete kolega u koje imaju povjerenje.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +21
Renee Zellweger je Bik, rođena je 25. travnja 1969. Izvor: EPA / Autor: VICKIE FLORES

Pred Blizancima je pomalo naporan tjedan koji će obilovati prepirkama i svađama. Ne budu li promišljeniji, brzim bi jezikom mogli ugroziti budućnost nekih veza ili prijateljstava do kojih im je stalo. Neće imati vremena za predah. Šefovi će očekivati ​​​​da budu što brži i efikasniji, a to će im stvarati pritisak.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +18
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ispunjen društveni život priuštit će Rakovima nova poznanstva, a samcima i pokoju priliku za flert. Mogli bi sresti osobu koja će ih toliko snažno privući da će se brzo prepustiti strastima. Parovi će uživati ​​​​u ljubavnim igricama, a mnogi će planirati vjenčanje ili proširenje obitelji. U radnom okruženju vladat će opuštena atmosfera, što će poticajno djelovati na njihovu motivaciju. Tjedan je pogodan za ostvarivanje dugoročnih ambicija i osamostaljenje.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Diane Kruger je Rak, rođena je 15. srpnja 1976. Izvor: Profimedia / Autor: Todd Williamson/AMC / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lavovi će iskaljivati ​​​​nervozu i nagomilane frustracije na ukućanima i partneru. Neki će u trenutku slabosti razmišljati o prekidu veze koja ih više ne zadovoljava, no ne bi trebali učiniti nešto što bi kasnije mogli zažaliti. Trebaju biti obzirniji prema kolegama, a posebno prema novima i mlađima koji bi mogli počiniti pogrešku zbog nedostatka iskustva. Dobro će im doći pokoji novi saveznik u radnom okruženju.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Djevicama je pogodno vrijeme za početak novih ljubavnih priča pa trebaju iskoristiti naklonost zvijezda kako bi pristupile osobi koja ih privlači. Glavno oružje bit će im atraktivan izgled, ali i vedrina i smisao za humor. Snalažljivost i domišljatost donose im uspjeh, a odličnim radnim učinkom i zalaganjem steći će poštovanje nadređenih.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Salma Hayek je Djevica, rođena je 2. rujna 1966. Izvor: Profimedia / Autor: Ana M. Wiggins / Avalon / Profimedia

Vage će smatrati da su u posljednje vrijeme često stavljale tuđe potrebe ispred svojih. To će ih potaknuti da se posvete sebi i bave se aktivnostima koje ih vesele. Iako neće moći požaliti na zaradu, novac im se neće dugo zadržavati u rukama. Neće moći odoljeti lijepim stvarima pa će veći dio plaće ostaviti u trgovinama s odjećom ili namještajem ili ga potrošiti na svoje hobije i užitke.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Catherine Zeta-Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969. Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER

Škorpioni su u sjajnom razdoblju u kojem ih očekuju nova romantična iskustva. Bit će okruženi udvaračima koji će se boriti za njihovu naklonost, a odnosi započeti ovog tjedna donose im mnogo uzbuđenja. Znat će prepoznati dobru priliku, a prilikom donošenja odluka oslanjat će se na svoju nepogrešivu intuiciju.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +11
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Strijelci će biti skloni idealiziranju drugih ljudi, što bi moglo dovesti do razočaranja. Manjak samopouzdanja mogao bi ih usporiti u poslovnom napretku. Ako trebaju održavati sastanak ili prezentaciju pred većim brojem ljudi, trema će napraviti svoje pa bi mogli zakazati u ključnom trenutku. Pripremanje i vježbanje govora mogli bi im pomoći.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: Manny Carabel / Getty images / Profimedia

Jarci će stjecati naklonost okoline šarmantnim nastupom i smislom za humor. Svi će ih voljeti zbog vedrine i druželjubivosti pa im neće nedostajati prilika za zabavu i provode. Upoznat će gomilu novih ljudi, a iz odnosa koji započne kao prijateljstvo brzo će se početi razvijati nešto više. Uživat će potporu okoline koja će im otvoriti nove mogućnosti, a nekima će se ukazati prilika za prelaskom na bolji i zanimljiviji posao.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Sienna Miller je Jarac, rođena je 28. prosinca 1981. Izvor: Profimedia / Autor: GREG WOOD / AFP / Profimedia

Nepredvidljivo ponašanje Vodenjaka i želja za dominacijom dovest će do bračnih nesuglasica. Partner će osjećati da ga žele kontrolirati pa će im se otvoreno suprotstaviti. Trebaju njegovati skladne odnose s kolegama i nadređenima jer nije vrijeme za sukobe i istjerivanje pravde te će njihovi pokušaji da se izbore za sebe pasti u vodu. Nedostaje im takta i strpljenja da bi lukavo odigrali karte.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Amal Clooney je Vodenjak, rođena je 3. veljače 1978. Izvor: Profimedia / Autor: River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ribe bi trebale iskoristiti slobodno vrijeme za zabavu i ugađanje vlastitim potrebama, baviti se hobijima i aktivnostima koje ih vesele i pokušati se što manje opterećivati ​​​​nebitnim stvarima. Samci bi mogli započeti uzbudljivu vezu na daljinu. Na poslu će vladati dinamična atmosfera, a to će im i odgovarati.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Olivia Wilde je Riba, rođena je 10. ožujka 1984. Izvor: Profimedia / Autor: ROBYN BECK / AFP / PROFIMEDIA