NIŠTA LAKŠE

Pravo mjesto za pretragu smještaja u cijelom svijetu

24.07.2015 u 10:43

Bionic
Reading

Vjerojatno ste već čuli za www.hoteli.com.hr. Za sve putnike ovo je sasvim sigurno opcija koju vrijedi razmotriti, a za nove korisnike imamo i dobru vijest - prijavite se sada i ostvarite bodove dobrodošlice jer nagradne bodove dobivate i prilikom svake realizirane rezervacije

Ukratko, www.hoteli.com.hr je agregator najboljih cijena raspoloživog smještaja u cijelome svijetu. Tako www.hoteli.com.hr danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, uz garantirano najniže cijene.

Koristeći www.hoteli.com.hr, možete pronaći stvarno široke mogućnosti smještaja, od jednostavnog kreveta do luksuznih vila na plaži. Mogućnosti su neograničene, a nudi se obročno plaćanje kreditnim karticama do 12 rata, bez kamata.

Pretraga je jednostavna - gost unosi detalje o tome kamo i kada želi putovati te za koliko osoba traži smještaj, nakon čega dobije pregled svega što je raspoloživo za unesene kriterije. Nakon što ste pronašli odgovarajući smještaj pogledajte slike, provjerite što ćete sve dobiti uz smještaj i pročitajte opis hotela.

Poslije potvrde rezervacije i uplate dobivate R1 račun i predmetni vaučer za smještaj te ste spremni za putovanje.