NOVI NAČIN SAMOPROMOCIJE

Poznati komadi u bikiniju na Twitteru

09.09.2010 u 11:04

Bionic
Reading

Sve se više zvijezda samostalno fotografira u bikinijima, a onda te fotke objavljuje na Twitteru. To ne rade zbog novca, nego zbog popularnosti. Budući da su većina od njih zgodni komadi, njihove golišave fotke vrlo su poželjan materijal

Dosad se uvijek smatralo da slavne osobe pristaju na fotografiranje bez odjeće ili s vrlo malo odjeće samo zbog novca. Međutim, popularne društvene mreže pokazuju da stvari ipak stoje drukčije. Mnoge slavne osobe same objavljuju svoje golišave fotke na Twitteru iako ih se za to ne plaća. Očito da je njihova taština puno veća od želje za novcem.

Posljednji primjer koji je podigao poprilično puno prašine je Demi Moore. Seksi 47-godišnjakinja sama se fotografirala u svojoj kupaonici. Mnogi su skočili na noge tvrdeći da je sramotno da se žena u tim godinama tako sama fotografira. Međutim, što god dežurni dušobrižnici rekli, činjenica je da Demi izgleda sjajno.

Seksi tijelom može se pohvaliti i Lisa Rinna, izoperirana zvijezda serije 'Melrose Place'. Ona je brže-bolje iskopirala puno poznatiju Demi kako bi dobila svoj dio pozornosti. Naravno, i ona je svoje fotke u bikiniju stavila na Twitter.

Lisa nije jedina koja oponaša seksi Demi. To je učinio i Dave Days, zvijezda YouTubea koja je uspjela nasmijati i samu Demi. Kao komentar na fotografiju, Demi mu je napisala: 'Mislim da ti taj bikini znaš bolje nositi.'

Objavljivanje golišavih fotki na vlastitom profilu nije strano ni zamamnoj Kim Kardashian. Ona cijelo vrijeme koristi Twitter za vlastitu promociju jer od toga živi. Svoje fotografije u bikiniju, na radost uistinu brojnih obožavatelja, nekoliko je puta objavila u svom profilu na Twitteru. Budući da je Kim prava seks bomba, nadamo se da će takvih fotki biti još.

Na popularnoj društvenoj stranici mogu se pronaći i bikini fotke drugih zvijezda poput američke manekenke Adrianne Curry koja se zaista može pohvaliti sjajnim tijelom. Naravno, zbog svojih seksi atributa koje rado pokazuje, i Adrianne na Twitteru broji veliki broj obožavatelja.