lijepa i kreativna priča

Bagat šivaće mašine su dokaz da kreativan hobi može postati posao iz snova

10.05.2023 u 09:08

Bionic
Reading

Mnogi će reći da ne postoji ljepši posao od onoga koji se dogodio spontano i od onoga koji je plod vlastitih ruku. Kada konkretno govorimo o izradi pojedinih predmeta od raznih vrsta tkanine, ono što je zaista vrlo bitna stavka jest šivaći stroj.

Osim neizostavne kreativnosti i ideje, šivaći stroj ponovo pronalazi svoje mjesto u brojnim kućanstvima. Često iz potrebe da stvorimo nešto autentično, nastane posao. Kako bi jedna lijepa ideja bila realizirana, već godinama na tržištu zaljubljenike u šivanje osvaja upravo brend BAGAT.

Ovdje je riječ o dobro poznatom brendu koji se od davne 1955. godine izdvaja svojom kvalitetom i tradicijom. Nekoć su ga koristile naše prabake, bake i mame, a danas je ponovo u središtu zbivanja kada je riječ o šivanju. Kroz svoju slavnu povijest, Bagat je proizveo više od 20 vrsta kućnih šivaćih strojeva, a svaki od njih bio je sve napredniji.

I upravo jedna takva lijepa i kreativna priča događa se unutar hrvatskog brenda pod nazivom Verka, koji se bavi šivanjem prekrasnih podnih prostirki i platnenih igračaka za djecu. Verku su pokrenule mama i kći - Veronika i Ela Filipec iz Zagreba. Spontano su se upustile u vlastiti posao, prvenstveno s ciljem da što više vremena provode jedna s drugom. Njihovi kupci ne skrivaju oduševljenje preciznošću izrade, a za to je zaslužan upravo model Safir šivaće mašine brenda BAGAT, koji je bio njihov prvi i jedini izbor. Riječ je o naprednom modelu koji ima dosta funkcija šivanja te nudi pregršt mogućnosti, a samim time – omogućava nesmetanu kreativnost, što je svakome tko se bavi šivanjem i kreiranjem izuzetno bitno.

Kako bi svaka narudžba brenda Verka bila izuzetno fino izrađena, Veronika i Ela su svoje povjerenje dale modelu Safir i nisu se razočarale. Dapače, kako kaže Ela – uz dobru opremu i ljubav, teško je pogriješiti.

Model Safir ime je dobio po kamenu safiru, koji je zapravo i simbol snage i kreativnosti. Kvalitetan mehanički šivaći stroj s metalnim čamcem moći će se nositi sa svim kućanskim poslovima poput skraćivanja jeans (traper) hlača, šivanja zavjesa, a snaći će se i s rastezljivim materijalima poput žerseja. Prepoznatljiv dizajn i funkcije uvelike olakšavaju rad, baš poput automatskog ubacivanja konca, automatske rupice u jednom koraku, rukavice, šivanja dvostrukom iglom, šivanja unazad i automatske napetosti konca, koju je također moguće regulirati, ako je to potrebno. Noga za rezanje navoja ugrađena je u tijelo stroja. Napredna tehnologija koju posjeduje ovaj šivaći aparat jednaka je užitku stvaranja.

Šivanje je jednako stvaranju nečeg vlastitog s isto tako vlastitim potpisom, a kvaliteta koju pružaju BAGAT šivaći strojevi pretvorit će svaku ideju u idealnu realizaciju bez mane.

Ove moderne šivaće mašine legendarne marke Bagat možete nabaviti u akcijskom periodu od 08.05. do 07.06.2023. ili do isteka zaliha. Akcijska cijena za Bagat CIK CAK je 179.90 € (1.355,45 Kn), a za model SAFIR 269,90 € (2.033,56 Kn).*

Osim Bagat šivaćih mašina, provjerite i akcijsku ponudu Singer šivaćih mašina OVDJE.

Šivaće mašine BAGAT i SINGER možete kupiti na Bagat Hrvatska webshopu i na sljedećim prodajnim mjestima: Elipso, Emmezeta, Bazzar, eKupi.

*Istaknute cijene su preporučene maloprodajne cijene, dok stvarne cijene mogu biti različite ovisno o prodavatelju i mjestu prodaje.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Eurorobot Hrvatska.