Pametno, učinkovito i sigurno odvlaživanje

Stadler Form predstavlja novi odvlaživač zraka Lukas

16.02.2024 u 09:39

Bionic
Reading

Odgovarajuća unutarnja klima igra ključnu ulogu u vašem boravku kod kuće. Ako je vlažnost zraka previsoka, to potiče stvaranje plijesni. Simptomi alergije i astme se pogoršavaju, a vi se brže umarate. Odvlaživač zraka tome se suprotstavlja tako što smanjuje razinu vlažnosti na optimalnu razinu. Stadler Form predstavlja moćnog i inteligentnog cimera Lukasa. Lukas je opremljen Wi-Fi-jem, kao i noćnim načinom rada i te opcijom sušenja rublja. On osigurava sušenje odjeće i postotka vlage u prostoriji u kratkom razdoblju.

„Vrlo smo ponosni što lansiramo Lukasa kao najnovijeg člana Stadler Form obitelji. Zajedno sa švicarskim dizajnerom proizvoda Matta Walkera, naš cilj nije bio samo razviti snažan i lijepo dizajniran odvlaživač već i integrirati inteligentne funkcije koje zadovoljavaju individualne i raznolike potrebe naših kupaca. Zahvaljujući svom modernom dizajnu, Lukas se također skladno uklapa u svaki prostor ", objašnjava glavni izvršni direktor Stadler Forma, Martin Stadler.

Novi odvlaživač zraka tvrtke Stadler Form karakteriziraju sljedeće posebnosti

1) Wi-Fi funkcija: lako upravljajte Lukasom s bilo kojeg mjesta

Želite li pripremiti idealan zrak u svom domu dok ste na poslu ili putujete kući? Nema problema za Lukasa. Četiri razine odvlaživanja i digitalni higrostat, koji osigurava preciznu i prilagođenu postavku vlažnosti, može se pratiti i kontrolirati putem dodirne ploče s digitalnim zaslonom ili putem aplikacije Stadler Form. Za potonje, Lukas samo treba biti spojen na odgovarajući Wi-Fi. Sve ostale funkcije, poput funkcije ljuljanja, koja ravnomjerno raspoređuje zrak po prostoriji, ili sigurnosnu bravu za djecu, koja 2/3 deaktivira sve gumbe na Lukasu, može se postaviti i preko aplikacije. Aplikacija za pametni telefon prilagođena korisniku omogućuje jednostavan rad.

2) Način rada za brzo sušenje: nježno za odjeću i druge tkanine

Lukas je također uslužan i moćan cimer kada je u pitanju sušenje rublja. S posebnom opcijom sušenja rublja, odjeća i drugi tekstili mogu se brže vratiti u ormar. Također osigurava nježno i pažljivo sušenje, što rezultira manjim habanjem i gužvanjem odjeće. Ne morate brinuti gdje ćete sušiti rublje s Lukasom. Zahvaljujući ručkama za nošenje sa strane i skrivenim transportnim kotačima može se premjestiti bilo gdje brzo i jednostavno.

3) Noćni način rada: tiši rad i prigušene LED diode

U noćnom modu Lukas svoj posao obavlja nenametljivo postavljanjem razine rada na minimalnu i prigušivanjem LED diode, kako bi vam omogućio neometan san.

4) 2-u-1 funkcija: s HEPA filtrom, Lukas čisti zrak u isto vrijeme

HEPA filter, koji se može koristiti za uklanjanje čestica iz zraka, dostupan je kao dodatna oprema. Time se Lukas pretvara u odvlaživač i pročišćivač zraka, koji također filtrira sitnu prašinu, alergene, dim čestica i drugih zagađivača u kratkom vremenu. Ova kombinacija 2-1 osigurava najvišu kvalitetu zraka u prostoriji.

Lukas odvlaživač zraka Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Lukas je pogodan pogodan za prostorije do 70 m2, a cijena mu iznosi 419,90 €, a HEPA filter iznosi 29,90 €.

Pogledajte i kratki video o novom odvlaživaču zraka Lukas:

Odvlaživači zraka iz Stadler Forma učinkoviti su i ostavljaju vam optimalno vlažne prostorije, zdravu unutarnju klimu i poboljšano blagostanje.

Dodatne informacije o odvlaživaču zraka LUKAS možete pronaći na stranici proizvoda Stadler Form odnosno kontaktirajte nas ovdje.

LUKAS-a možete kupiti i kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: web stranica Stadler Form Hrvatska, Elipso, Centar Tehnike, Svijet Medija.