šokantna poruka VLASNIKA

Poznati beauty brend The Ordinary za dva mjeseca prestaje s radom

09.10.2018 u 15:05

Bionic
Reading

Kozmetički brend The Ordinary iza kojeg stoji tvrtka Deciem izazvalo je neviđenu pomutnju među ljubiteljicama kvalitetnih proizvoda za njegu po vrlo pristupačnim cijenama, a među ljubiteljicama su bile u članice klana Kardashian-Jenner. No, čini se da će taj brend uskoro nestati s tržišta, barem tako tvrdi osnivač tvrtke Brandon Trauxe

Riječ je o visoko koncetriranim proizvodima koji se prodaju po razumnim cijenama pa ne čudi da je brend stekao pravu vojsku obožavatelja, a među oduševljenim korisnicama koje se kunu u ovu kozmetiku bila je i trendseteric Kim Kardashian.

U samo dvije i pol godine, The Ordinary je prodao više od 60 milijuna proizvoda, a najviše zanimanja, sasvim očekivano, izazvali su proizvodi s hijaluronskom kiselinom i retinolom, dva snažna anti-age sastojka, koji inače spadaju u najskuplje sastojke koji se nalaze u kremama i preparatima za pomlađivanje kože.

Razlog zbog kojeg su svi poludjeli za The Ordinary proizvodima je to da sadržavaju ove dragocjene tvari u većoj koncentraciji od sličnih preparata drugih brendova, i to po vrlo popularnim cijenama. Osim toga, zaljubljenice u ovaj brend ne prestaju hvaliti i njihova prva dva tekuća pudera.

NAJBOLJI SAVEZNICI LJEPOTE

Pronašli smo 10 beauty proizvoda koje ćete obožavati

Pogledaj galeriju

Ipak, stiže vijest koja će rastužiti obožavateljice popularnog brenda.

Premda nije bilo naznaka o tome The Ordinary će možda prestati postojati za dva mjeseca. Iako je brend bilježio nevjerojatan uspjeh u SAD-u tijekom ove godine, osnivač tvrtke Brandon Trauxe napravio je niz čudnih poteza, između ostalih podijelivši u travnju otkaze svim zaposlenicima krovne tvrtke Deciem, u čijem se sastavu, osim najpoznatijeg The Ordinary, nalaze beauty brendovi NIOD, Hylamide, The Chemistry Brand, Stemm, Fountain, HIF, White RX i AB Crew, dokumentirajući to objavama na Instagramu. Obračunao se i s dioničarima Deciema, najavio izlazak Deciema iz Sephore, a najavio je i tužbe poznatim kompanijama, između ostalih i poznatom brendu Estée Lauder, koji je uložio u Deciem 2017. godine.

Sve je pak šokirao Trauxeova video poruka na Instagramu u kojoj je najavio kraj Deciema.

'Ovo je posljednja poruka tvrtke Deciem. Prestajemo s radom do daljnjeg, u trajanju oko dva mjeseca', objavio je Brandon.

U toj video poruci zamolio je sve da ga ozbiljno shvate optuživši cijeli Deciem za upletenost u kriminal.

Unatoč tome što se proizvodi The Ordinary obično razgrabe velikom brzinom, a brend se može naći i u Sephorinim trgovinama, Trauxe je često govorio o problemima tvrtke te koliko se teško nosi s potrebama potrošača.

U svakom slučaju izgleda da je budućnost kompanije neizvjesna, pa ukoliko ste i vi obožavateljica The Ordinaryja, savjetujemo vam da se na vrijeme pobrinete oko zaliha vaših omiljenih proizvoda dok još možete.