TOTALNO SE PROMIJENIO

Što se događa s holivudskom zvijezdom: Svi bruje o licu Toma Cruisea

15.02.2023 u 13:08

  • +12

Tom Cruise

Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Top Gun: Maverick', Tom Cruise, pojavio se na svečanom ručku uoči dodjele Oscara zakazane za ožujak, no društvene mreže vrve komentarima na račun njegovog neprepoznatljivog lica

Tom (60) je godinama radio puno toga na svom licu, a mnogi su ovoga puta uočili vidno tamniji ten, kao i to da je natečeno.

Budući da je riječ o prvom Cruiseovom pojavljivanju nakon osam mjeseci u javnosti, njegov promijenjeni izgled lica bio je bez sumnje top tema.

U LONDONU

[FOTO] Tom Cruise uistinu izgleda sve bolje u što su se uvjerili i slučajni prolaznici

Pogledaj galeriju

Iako je dugo vremena eksperimentirao filerima i botoksom, ovoga su puta na njegovom licu bile itekako vidljive bore, dok mu je kosa bila nešto duža nego inače.

Stručnjaci za estetsku kirurgiju slažu se da je glumac pretjerao s estetskim zahvatima, što je rezultiralo neprirodnim i natečenim licem, a to je i istaknuo jer ga je, sudeći po svemu, tretirao nekim sredstvom za samotamnjenje.

Glumac, koji je za ovu prigodu nosio elegantno plavo odijelo (Brioni) s bijelom košuljom i svijetloljubičastom kravatom, uživao je u druženju sa slavnim gostima poput Austina Butlera, Cate Blanchett, Michelle Williams, Michelle Yeoh, Jamie Lee Curtis, Angele Bassett, Rite Wilson...

Tomov film 'Top Gun: Maverick' osvojio je nominacije za Oscara u nekoliko kategorija, uključujući onu za najbolji film.