MANGO MANIJA

Poznate svjetske trendseterice nisu odoljele komadima s potpisom španjolskog brenda

04.05.2021 u 12:31

Bionic
Reading

Iako si mogu priuštiti skupocjene dizajnerske komade, slavne zvijezde također nisu imune na komade s potpisom pristupačnih high street brendova poput španjolskog Manga

Na jednak način kao što je uspio impresionirati obične smrtnice, španjolskom Mangu isto je pošlo za rukom kada je riječ o poznatim damama današnjice. Slavne manekenke poput Kendall Jenner, Irine Shayk i Kaie Gerber samo su neka od poznatih imena koja u svojim stajlinzima vješto ističu komade s potpisom ovog pristupačnog brenda, a zanimljiv je podatak da se još uvijek nalaze u prodaji.

Kendall Jenner u pletenoj vesti s potpisom Mango

Jedna od najplaćenijih manekenki i 'it' djevojki današnjice na ulicama New Yorka nedavno je servirala stajling u duhu preppy stila odijevanja, a njega je postigla uz pomoć Mangove pletene veste koju krasi prugasti uzorak u maniri efekta ombre.

Kaia Gerber u Mangovom džemperu s polo ovratnikom

Majice s detaljem polo ovratnika ove godine slove za veliki modni trend, a poput veste u kakvoj se imala priliku vidjeti Kendall Jenner, jedan su od glavnih obilježja preppy stila odijevanja. Jennerina kolegica s modnih pisti, 19- godišnja Kaia Gerber, nedavno je uočena u sivoj kombinaciji stvorenoj od tajica i pletenog džempera s polo ovratnikom – djelo španjolskog brenda Mango.

Irina Shayk u Mangovim kožnim hlačama

Svojim odjevnim kombinacijama na ulicama New Yorka poznata ruska ljepotica tradicionalno privlači posebnu pozornost javnosti, a u stajlingu kojim je dominirala crna boja nedavno je ukomponirala model kožnih hlača s potpisom brenda Mango.

Katie Holmes u Mangovoj prošivenoj jakni

Poput Irine Shayk, američka glumica Katie Holmes jedna je od najvećih street style zvijezdi u New Yorku, a nedavno je ugledana u predimenzioniranom modelu crne, prošivene jakne kakve su dominirale modnom scenom u zimskim mjesecima. Njezinu jaknu potpisuje španjolski high street brend Mango, a velikoj popularnosti modela poput ovog nesumnjivo ćemo svjedočiti i iduće zimske sezone.

Irina Shayk u Mangovom kožnom kaputu

Poznata ruska manekenka itekako prati i s lakoćom primjenjuje aktualne trendove, a navedeno je dokazala i stajlingom u znaku udobne trenirke kakve su obilježile vremena globalne pandemije. Poput prave street style zvijezde stilizirala ju je parom trendovskih combat čizmi i modelom kožnog kaputa za koji je zaslužan high street brend Mango.