IŠČEKUJEMO S NESTRPLJENJEM

Poznate Hrvatice spremne za vruća izdanja u bikinijima

26.06.2017 u 21:40

Bionic
Reading

Pravilna ishrana i redovita fizička aktivnost nezamjenjivi su saveznici u postizanju savršene linije ali nisu uvijek dovoljni, pogotovo kad je riječ o ljetu i bikiniju koji otkriva ipak malo više

Masnih naslaga u problematičnim područjima nije se uvijek jednostavno riješiti samo brojanjem kalorija ili tjelovježbom pa su osobe koje puno pažnje polažu na svoj izgled spremne podvrgnuti se raznim, nerijetko bolnim metodama kako bi postigle svoj cilj.

Razaranje membrana masnih stanica ne zvuči baš primamljivo i nimalo bezbolno, no ako je vjerovati našim ljepoticama, već prvi tretman bezbolnom metodom Med Contour dao je vidljive rezultate.

Naime, ovom tretmanu kod cijenjenog kirurga Aleksandra Milenovića podvrgnule su se Bojana Gregorić Vejzović, Anita Dujić i Iris Androšević Pinjuh, koje su se složile da im je koža zategnutija, glatka i općenito svježija.

Naše poznate ljepotice tvrde da su spremne odmah navući bikinije te da je riječ o idealnoj opciji prije odlaska na more.

Naime, radi se o bezbolnom nekirurškom preoblikovanju tijela, uklanjanju celulita, zatezanju kože i face liftingu koji se postižu kombinacijom ultrazvuka, radiofrekvencije i vakuuma, a tretman korisnici opisuju kao toplu i ugodnu masažu.

Detalje poput masnih kiselina, triglicerida i limfne drenaže ćemo preskočiti - čuvajmo oči za pojavljivanje ljepotica u bikinijima i provjeru istinitosti njihovih tvrdnji.

Lijepe Hrvatice spremne za bikinije Izvor: Promo fotografije / Autor: Hrvoje Serdar