ljeto bez parea

Kupaći kostimi u kojima ćete izgledati mršavije

11.06.2017 u 08:04

Bionic
Reading

Pomisao na odlazak u šoping u potragu za odgovarajućim kupaćim kostimom mnogima tjera strah u kosti, a većina žena itekako zna koliko je vremena i truda potrebno uložiti kako bi pronašle prihvatljiv bikini koji će odgovarati njihovoj figuri. No prihvatljivi bikini može postati savršen ukoliko znate koji model najbolje odgovara vašim tjelesnim proporcijama te koje modele tražiti. Za vas smo izdvojili one najljepše, u kojima ćete izgledati mršavije i osjećati se nikad zavodljivije

Iako ljeto još službeno nije počelo, mnogi su već obavili prvo ovogodišnje kupanje. No mnogima skidanje u kupaći kostim predstavlja najgoru noćnu moru, a od kupovine bikinija bježe kao vrag od tamjana.

Većina žena nikada nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom i vjerojatno bi svaka od njih nešto promijenila, no tajna dobrog izgleda krije se u pomno odabranim odjevnim komadima koji prikrivaju nedostatke, a ističu adute.

Kada je riječ o kupaćim kostimima, vjerojatno pomišljate da ne postoji nijedan bikini koji bi uspio prikriti sve vaše nepravilnosti na tijelu, no i to je moguće. Minijaturni bikiniji koji jedva prikriju strateške dijelove tijela su prošlost.

Danas postoji bezbroj brendova koji nude pregršt inovativnih modela što slave obline i uspješno kamufliraju višak na trbuhu, bedrima i leđima, a najbolje od svega je to što su mladenački, drugačiji, šareni i ljetni. Drugim riječima, upravo su ono što očekujete od kupaćeg kostima.

Ukoliko ste nezadovoljni figurom i neugodno vam je skinuti se na plaži, to se vrlo lako može promijeniti znate li pravilno odabrati model koji najbolje odgovara vašim tjelesnim proporcijama.

  • +16
Kupaći kostimi u kojima ćete izgledati mršavije Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Riječ je o kupaćima s visoko rezanim donjim dijelom, koji optički sužavaju struk, onima s trokutastim gornjim dijelom, koji bokove i grudi čine bujnijima i izdužuju vrat, te bikinijima s krupnijim gornjim dijelom, koji su stabilniji te idealni za žene s velikim grudima.

Pronašli smo neke od najljepših modela koji ističu struk, prikrivaju nedostatke, vizualno sužavaju figuru i naglašavaju obline. Zavirite u našu galeriju, pronađite za sebe najljepši bikini u kojem vam pareo više neće trebati, oboružajte se samopouzdanjem i uživajte u ljetu koje je pred vama.