ASHLEY OTKRILA TAJNU SAMOUVJERENOSTI

'Neću dopustiti da malo celulita stane na put mojoj sreći'

04.06.2017 u 11:41

Bionic
Reading

Unatoč velikom samopouzdanju, ni plus size ljepotica Ashley Graham se ne osjeća uvijek sjajno i iskreno progovara o načinima na koji se suočava sa svojim slabim trenucima kako bi se uvijek osjećala moćnom i snažnom

Okrenula je modni svijet naopačke, zahvaljujući njoj na modnim stazama i u kampanjama ne gledamo više samo jedan tip ženskih tijela kao pojam ljepote i ono najvažnije - pomogla je brojnim ženama da prihvate svoja tijela. U izdanju časopisa StyleWatch za lipanj/srpanj, Ashley otvoreno progovara o svoji strahovima i borbama.

'Postoje dani kad se osjećam debelom i nisam baš sigurna da će ikada doći vrijeme kad će se svaka žena na ovom svijetu probuditi i osjećati kao milijun dolara. Moja je želja dati ženama alate koji će im pomoći kad nastupe takvi trenutci, a ponekad to može biti toliko jednostavno kao reći sebi da si lijepa', kaže Ashley i otkriva da samopouzdanje duguje svojoj majci.

'Moja je majka najpozitivnija osoba. Bez obzira što joj se našlo na putu ne skida osmijeh s lica', kaže Ashley i objašnjava da znajući to si ne može dopustiti da malo celulita stane na put njezinoj sreći.

When they call you 'brave'..

Objavu dijeli A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

Djevojka koja je izazvala turbulencije u modnom svijetu (a kaže da je ovo tek početak) već je kreirala svoju liniju kupaćih kostima (u suradnji s Dressbarnom) i svoju lutku Barbiku, a napisala je i knjigu. Da bi sve to ostvarila, kaže Ashley, nije bilo dovoljno samo prigrliti ponuđene mogućnosti, već je trebalo naporno raditi.

'Uzela sam kontrolu u svoje ruke. Prije sam bila okružena ljudima koji su me ograničavali svojim vizijama onoga što bi ja mogla učiniti. Kroz to sam naučila da ako nešto zaista želim moram se uzdignuti i to sama napraviti. Nešto što ne tražiš, nećeš ni dobiti', objašnjava Ashley.

Za svoju knjigu 'Novi model', objavljenu prije otprilike mjesec dana, nada se da će pomoći nadahnuti ljude u stvaranju vlastitih puteva u karijeri i životu.

'Moj iznenadni uspjeh koji je obilježio prošlu godinu nije se dogodio preko noći, već je to bilo 17-godišnje putovanje na izgradnji karijere. Naslov knjige odraz je promjena koje vidimo u modnoj industriji - više nema norme, ne postoji samo jedna vrsta ljepote', otkriva Ashley i objašnjava kako 'Novi model' govori da žene trebaju biti sigurne u ono što jesu i da mogu biti same sebi uzorom.

  • +3
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz nju je danas čitava mala vojska žena koje je podržavaju i pomažu joj, a stvaranje vlastitih ohrabrujućih okruženja njezin je savjet i ostalim ženama.

'Podržite jedne druge. U industriji modeliranja jedna žena je izvrsna, ali ako želite napraviti velike promjene potrebna vam je skupina modela koji se međusobno podržavaju. Na kraju svega, ja samo želim pomoći drugim ženama da budu sretne i napreduju, što također želim i sebi', poručuje najpopularnija svjetska plus size ljepotica.