vitka splićanka

Ana Gruica se skinula u bikini i pokazala kako održava figuru

24.06.2017 u 10:45

Bionic
Reading

I dok se mnogi već uvelike opuštaju na plaži, ležeći na suncu i kupajući glumica i diplomirana instruktorice fitnessa i rekreacije, Ana Gruica lijepe dane koristi za vježbu na otvorenom. Teretanu je zamijenila vlastitim dvorištem, opremila se spravama za vježbanje i odradila trening koji je nakon toga pokazala svojim pratiteljima na društvenim mrežama

Preplanula i u minijaturnom bikiniju lijepa glumica u videu kojeg je snimila izgleda kao da najteže vježbe izvodi s lakoćom.

'Tko si ti i koje su tvoje super moći?', pitao ju je prijatelj, televizijski voditelj Dalibor Petko očito oduševljen Aninim isklesanim tijelom kao i ostali komentatori koji su joj poručili da ima savršeno tijelo i da joj se dive.

'Prekomjerna težina je bolest, baš kao i celulit koji upozorava da u tijelu tinja upalni proces, a veliku ulogu u tome ima i genetsko nasljeđe. Išla sam na mnoge anticelulitne tretmane zbog posla mi je takva vrsta ulaganja nužna, ali naravno da su najvažniji pravilna prehrana, puno vode i tjelovježba', izjavila je ranije za Večernji list.

Nerijetko sa svojim pratiteljima na Instagramu Ana Gruica dijeli fotografije svog vježbanja.