CHARLOTTE RAMPLING

Poznata glumačka diva u novoj ulozi: U 77-oj godini postala model Massima Duttija

27.10.2023 u 09:35

  • +3

Charlotte Rampling za Massimo Dutti

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Čuvena britanska glumica Charlotte Rampling, srušila je sve barijere starosne dobi pozirajući za Massimo Dutti u dobi od 77 godina

Kampanja čija je ambasadorica nosi naziv 'True Minds', odnosno istinski umovi, a u njoj pozira uz bok modelima Lili Moss i Alaato JazyPer.

Jedan od omiljenih brendova kraljice Letizije spremno je zauzeo i integrirao prazan prostor koji je ostavio uglasli brend Uterqüe u tekstilnom divu Amancia Ortege, a njegovu modnu viziju sjajno je portretirala čuvena britanska glumica.

Poznati high street brend iz Španjolske, međutim, nije jedini koji je ovih dana oduševio javnost angažiranjem kampanje s nekom britanskom glumačkom divom u glavnoj ulozi.

Luksuzna kuća Loewe na čelu s dizajnerom Jonathanom Andersonom sve je oduševila lansiranjem kampanje sa 88- godišnjom Maggie Smith u glavnoj ulozi.

U spomenutoj kampanji, fokusiranoj na predstavljanje komada za novu proljetnu sezonu, 88- godišnja Maggie Smith sjajno se snašla u ulozi modela, uz bok modnim zvijezdama kao što su Greta Lee, Josh O’Connor i Taeyong.