JASNO JE I ZAŠTO

Cipele iz Manga izazvale su senzaciju - malo zbog cijene, a malo zbog neodoljive boje

24.10.2023 u 14:53

Bionic
Reading

Istaknuta na mnoštvu komada, crvena boja nametnula se kao dominantan trend sezone, a u formi lakiranih cipela kakve predlaže španjolski high street brend uspjela je posebno zaintrigirati fashionistice s Instagrama i TikToka

Crvena boja i prije početka nove sezone jesen/zima etablirala se kao veliki trend trenutka, s bordo crvenom kao bezvremenskom opcijom. Lukusuzne kuće poput Valentina, Jean Paul Gaultiera i Elieja Saaba ponosno su ju istaknule u svojim aktualnim kolekcijama, a slavne dame i trendseterice nisu oklijevale prihvatiti ovaj vrući trend sezone.

Ljubiteljice mode sa Instagrama i TikToka već su istaknule najljepše komade dostupne u crvenoj boji, a posebno su ih zaintrigirale ove cipele s potpisom španjolskog Manga.

Model sa stiletto potpeticama, stvoren od sintetičkog materijala s lakiranim efektom, osim što je trendi i elegantan, košta samo 45,99 eura.

Sivi, crni ili bijeli komadi savršeno se kombiniraju s bordo crvenim cipelama poput hit modela iz Manga. U casual varijanti, savršeno će pristajati širokim trapericama, puloveru i kaputu uz odgovarajuću torbicu, dok će u poslovnom okruženju zablistati u paru s trodijelnim odijelom.

Osim o interesu koji su ove cipele izazvale na društvenim mrežama, u prilog njihovoj popularnosti dovoljno govori podatak da su danas u potpunosti rasprodani te za njih postoji lista čekanja.