PROVJERENI ODABIR

Kaput poput ovog nikad ne izlazi iz mode, a Zara ima model kojem je teško odoljeti

26.10.2023 u 18:21

Bionic
Reading

Kaput je zvijezda svakog looka u hladnoj sezoni, a ovaj dugi bež model od vune sa Zarinih polica ima sve predispozicije postati najpoželjnijim ove sezone

Po pitanju kaputa, jedan model u ormaru nikada nije dovoljan. Razlog je puno jednostavniji nego što se čini: on je neprikosnovena zvijezda svakog jesenskog ili zimskog outfita jer prekriva osmišljenu kombinaciju i, samim time, postaje glavnim protagonistom stajlinga.

  • +37
Najljepši kaputi high street modnih brendova Izvor: Promo fotografije / Autor: Auto

Kako ističu modni eksperti, u ormaru se uvijek isplati imati dugi kaput u crnoj ili bež boji jer je riječ o modelima koji će se najlakše uklopiti u stajlinge namijenjene različitim prigodama.

Na Zarine police posljednjih dana ne prestaju stizati kaputi za svačiji ukus i stil, a posebnu pažnju osigurao je ovaj bež model klasičnog izgleda, i dalje dostupan u svim veličinama.

Izrađen od pređe s mješavinom vune, njegov dugi ravni kroj ima urezani ovratnik na preklop i prednje džepove s preklopom. Klasičan je to, bezvremenski i vrlo elegantan dizajn koji će se kombinirati uz sve vrste odjevnih kombinacija. Bez iznimke.

Cijena mu je 129 eura, što je optimalna cijena za kvalitetan kaput ovakvih karakteristika.