100% niste znali da ovo postoji

Poznajete li nekog ljubitelja igrice 'The Sims'? Ovaj poklon sigurno će mu se svidjeti

01.02.2023 u 19:55

Bionic
Reading

Nevjerojatno puno ljudi igralo je ovu igricu, a svoj primjerak kupilo je više od 200.000.000 ljudi. Sve igrače oduševit će činjenica da je nedavno objavljena kuharica s najpopularnijim receptima popularne igrice

Sjećate li se kada ste prvi put čuli da postoji igrica simulacije života? Jeste li mislili da će se razviti u svjetski poznatu franšizu koja će se prodavati u više od 200 milijuna primjeraka diljem svijeta? Popularna igrica 'The Sims' osvojila je i djecu i odrasle diljem svijeta, a odnedavno je postala besplatna za sve.

Otkako je igrica prvi put lansirana 2000. godine, naglo je porasla njezina popularnost i trenutno se nalazi u top 10 najprodavanijih franšiza videoigara svih vremena s nešto više od 200.000.000 prodanih primjeraka. Usporedbe radi: zamislite da je svaka osoba u Pakistanu ili Brazilu kupila vlastiti primjerak igrice!

Stvoriti svoju savršenu obitelj koja živi u savršenoj kući i radi savršen posao bio je san svih igrača, a ispunjavanje njihovih životnih potreba često je vodilo do zapostavljanja vlastitih. Mnoge stvari su impresionirale igrače ove igrice, a čini se da će na neki način čak i čovjek isprobati jedno 'The Sims iskustvo'.

Prije nekoliko mjeseci objavljena je kuharica s receptima iz popularne igrice, a među njima se nalaze: 'Chili Con Carne', 'Silly Gummy Bear Pancakes', 'Grandma’s Comfort Soup', 'Minty Mocha Cupcakes' i nezaboravni 'Mac and Cheese'.

Zanimljiva kuharica dostupna je preko Amazona, njena cijena iznosi 17.99 dolara, a sigurno će oduševiti svakog tko je proveo sate igrajući popularnu igricu.

Dizajnerski velikani

Jean Paul Gaultier i Haider Ackermann udružili snage: Pogledajte uzbudljive komade iz kolekcije

Pogledaj galeriju