olivia rodrigo

Povratak u šezdesete: Zbog ove haljine svi su gledali u nju, a ona ju je odjenula naopako

16.08.2023 u 09:00

  • +5

Olivia Rodrigo

Izvor: Profimedia / Autor: RAW IMAGE LTD/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Pjevačica hita 'Vampire' stigla je u London, a njezin stilski odabir u stilu mode 60-ih zasluženo je privukao pažnju

Olivia Rodrigo na dobrom je putu da postane nova street style zvijezda. Grammyjem nagrađena glazbenica u posljednje je vrijeme zauzeta promoviranjem svog drugog studijskog albuma Guts diljem svijeta.

Njezina posljednja promotivna turneja odvela ju je u London, a pri tome je pokazala i sjajan stajling. Za izlazak je odabrala brend ženske odjeće Patou, noseći snježno bijelu mini haljinu s dolčevitom, izrađenu od mješavine meke alpake.

Haljina inače ima ispod ovratnika izrez u obliku trokuta, no Oliva ju je nosila naopako i tako postigla vrhunski decentni look. U skladu s modnom temom, Olivia je haljinu spojila s lakiranim čizmama do koljena u koordiniranoj nijansi slonovače. Zadržala je minimalističke modne dodatke, odlučivši se za crne ovalne sunčane naočale, male srebrne naušnice i niz srebrnih prstena.

Nešto prije izlaska u bijeloj haljini pjevačica je na Instagramu podijelila još jedan stajling iz Londona, koja se sastojao od pripijenog crnog topa bez rukava i odgovarajućih crnih čizama do koljena. Za šarenilo, ponovno je posegnula za Patou, noseći trešnja crvenu plisiranu minicu koju je brend pokazao na modnoj pisti u sklopu kolekcije za jesen/zimu 2023.

  • +61
Haljine do 30 eura Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo