dobar stajling

Bogata nasljednica pronašla je savršene espadrile, tako dobre da čitavo ljeto ne izlazi iz njih

11.08.2023 u 13:00

  • +6

Nicky Hilton Rothschild

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Bogata nasljednica Nicky Hilton Rothschild prepoznata je po svom besprijekornom modnom stilu. Njezin izbor u pravilu su klasični i vječni komadi, a iako njezina garderoba skriva pravo modno bogatstvo kada slavna bogatašica pronađe omiljen i savršen modni komad, teško se od njega odvaja

Nasljednica hotelskog carstva Hilton, 39-godišnja Nicky Hilton udajom je ušla u bogatu i moćnu obitelj Rothschild. Njezina starija sestra Paris Hilton medijski je možda poznatija, no Nicky je zato stilski potkovanija. Naime, za razliku od mlađe i daleko poznatije sestre Paris, njeguje sofisticiran, elegantan stil.

Kao velika ljubiteljica modne klasike Nicky pažnju privlači prilikom svakog izlaska, bez obzira radi li se o kakvoj glamuroznoj večeri ili ležernom izlasku. Nicky, inače majka troje djece, koja se 2015. udala za financijaša Jamesa Rothschilda, vrlo vješto kombinira trendovske komade i vječnu klasiku. Dokazala je to i s nedavna dva stajlinga koja su uključivala kultne Chanel slingback sandale koje žare i pale modnom scenom već punih 66 godina.

Ovog puta Nicky je pažnju privukla odličnim ljetnim stajlingom koji je prošetala prilikom izlaska s tatom Richardom Hiltonom u talijanski restoran na Beverly Hillsu. Ženstvena i lepršava haljina na tragu trendovskih slip modela bila je još jedan primjer Nickyine modne klasike sa stilskim odmakom. Stajling je upotpunila ljubičastom vestom prebačenom preko ramena i torbom sa zlatnim detaljima. No, apsolutne vladarice stajlinga bile su espadrile, a Nicky je dokazala da jednom kada nađe savršen model, od njega se ne odvaja tako lako.

Naime, bogata nasljednica odabrala je svijetle Castañer espadrile, isti model koji je nosila početkom ljetne sezone, samo uz drugu haljinu. Inače, ove prepoznatljive espadrile, omiljene su i u garderobi princeze od Walesa, Kate Middleton te španjolske kraljice Letizije. Model Carina dolazi u vrlo popularnoj nijansi slonovače, a duge trake koje se vežu oko gležnjeva pružaju udobnost hodanja na visokih potplatima od jute, ali daju i dozu romantičnosti.

  • +5
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo