hit sezone

Povratak 80-ih: Ovaj zaboravljeni trend vratio se u modu na velika vrata i preplavio trgovine

10.12.2018 u 12:47

Bionic
Reading

Sjećate li se vremena kada su vladali šarenilo, svjetlucavi materijali, statement naušnice, predimenzionirane veste i neizostavne tajice? Po svemu sudeći, 80-te su se vratile u modu jače nego ikad prije, a upravo će efektni modeli tajica obilježiti ovu sezonu

Iako, kada je riječ o modi, 80-te mnogima nisu najdraže razdoblje, moda osamdesetih, ima određeni šarm, a ako je suditi prema ponudi high street trgovina, 80-te će uskoro ponovno dominirati ulicama. Glavna misao vodilja bila je - što ekstremnije, tim bolje, stoga se sve modne ovisnice koje se ne libe eksperimentirati s modom imaju itekako razloga za slavlje.

Bacite li oko na police popularnih high street trgovina, primijetit ćete da se jedan trend 80-ih neprestano ponavlja, a to su tajice. Koji god uzorak tajica zamislili u svojoj glavi, budite sigurni da ćete isti pronaći u trgovinama, od trendi kariranog uzorka i životinjskih printeva, pa sve do efektnih retro uzoraka koji u trenu podižu stajling.

Ponuda nikad nije bila veća, a nama se posebno sviđa činjenica da se tajice konačno mogu isfurati u grad na kavu ili za izlazak s curama, bez osuđujućih pogleda sa strane. Naravno, vodite računa s čime ih kombinirati kako cjelokupan stajling ne bi igledao prenametljivo ili pak jeftino.

Možete ih kombinirati s predimenzioniram džemperima, dužim sakoima ili sako-haljinama, a ako ipak niste jedna od onih žena koje odjećom vole privlačiti pažnju, uvijek možete odabrati jednostavniju varijantu poput kožnih ili klasičnih tajica nalik poslovnim hlačama.

  • +23
Zarin izbor tajica Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Zara