POVRATAK 70-IH

Hlače u kojima noge izgledaju vitkije i duže nikad nisu izgledale bolje

06.12.2018 u 12:24

Bionic
Reading

Lude 70-te su se vratile, a s njima i zaboravljeni trendovi poput samta, kariranih odijela, šarenih džempera i neizostavnih trapezica koje su doslovno preplavile trgovine. Iako smo posljednjih godina prigrlili uže krojeve, mnoge žene kao da su jedva dočekale povratak trapez kroja koji nogu čini vitkijom i dužom

Iako na modnoj sceni još uvijek vlada žestoka borba između skinny traperica i trapezica, kada je riječ o hlačama, trapez kroj neosporno je pobjednik u svim kategorijama. Donedavno popularni 'paper bag' i 'culotte' modeli otišli su u zaborav s pojavom hlača trapez kroja, a trendseterice diljem svijeta potpuno su poludjele za njima.

Osim što izdužuju nogu čineći ju vitkijom, hlače trapez kroja daju određenu dozu sofisticiranosti i ženstvenosti i vrlo se lako mogu isfurati neovisno o prigodi. Ukoliko priroda vašeg posla zahtijeva poslovni dress code, onda su jedne ovakve hlače odlična opcija, jer se vrlo lako kombiniraju uz košulje i sakoe, a modeli od samta - koji se također vratio na velika vrata kao stvoreni su za već pristigle hladne dane.

Ako je riječ o poslovnom outfitu, trapezice možete kombinirati uz štikle ili gležnjače sa špic vrhom ili čak balerinkama, a za svakodnevne, ležernije prilike možete ih isfurati u kombinaciji s bijelim tenisicama i toplim pletenim džemperom. Sve je dozvoljeno kada je o ovim hlačama riječ, stoga se ne ustručavajte poigrati.

Ukoliko ste ljubitelj printeva, razveselit će vas ovosezonska ponuda trapez hlača s raznoraznim efektnim printevima, namijenjene damama živopisnog duha i stila, a ako još uvijek niste pronašli idealne hlače trapez kroja, obavezno zavirite u galeriju i pogledajte ponudu popularnih high street trgovina.

  • +33
Hlače trapez kroja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije