CHLOE MORETZ:

Potpuno sam ovisna o video igrama

17.05.2012 u 15:34

Bionic
Reading

Ova 15-godišnja glumica skrenula je pozornost ulogom u neobičnom filmu 'Kick-Ass', a surađivala je i sa Scorseseom ('Hugo'), dok se na snimanju filma 'Hick' sprijateljila s 'tračericom' Blake Lively koja joj je dopustila zaviriti u njezin impresivni ormar

Chloe Grace Moretz nikako se ne uklapa u sliku tipične teen holivudske glumice. Za sebe kaže da je pomalo geek. Njezina slabost su - video igre!

'Obožavam video igre. Mislim da ih igram više nego ijedan dečko. Call of Duty mi je najdraža', rekla je Chloe u intervjuu za Seventeen.

Mladu ćemo glumicu koja se školuje od kuće moći ove godine vidjeti i u filmu 'Dark Shadows' s Johnnyjem Deppom, a iako je vrlo mlada, izgradila je i prepoznatljiv modni stil. Na snimanju filma 'Hick' zbližila se s glamuroznom 'tračericom' Blake Lively, a budući da su obje lude za modom, imale su puno zajedničkih tema.

'Blake nosi odjeću koja je san svake cure. Pomagala sam joj jednom prilikom oko odabira outfita za izlazak. Njezin ormar je prepun najljepše odjeće koju sam ikad vidjela, ne računajući njezinu bogatu kolekciju cipela Louboutin's! Imale smo privatni 'cipele party' i super smo se zabavljale. Na njoj sve izgleda savršeno!', uzbuđeno je ispričala Chloe.

Glumica kaže da u privatnom životu nosi mračnije kreacije nego njezini prijatelji.

'Radije ću biti u tamnijim i neobičnijim kreacijama nego u veselim i prpošnim', kaže. Iako ima puno muških prijatelja, glumica kaže da nema dečka niti simpatiju.

'Moja obitelj se vrlo zaštitnički odnosi prema meni. Mama me još drži pod nadzorom. Nedavno mi je oduzela mobitel, ali brzo mi ga je vratila. Ljuti se kad pretjeram s mobiteliranjem ili kad previše igram video igre', priznaje Chloe.

Njezini najbolji prijatelji nisu iz šoubiznisa.

'Kad sam na crvenom tepihu, ja sam glumica. No privatnost je samo za mene. U nekim ljudima sam se razočarala. Počeli smo se družiti i odjednom su me počeli pitati bi li mogli sa mnom na premijere. Bila sam u šoku', otkrila je Chloe i dodala da će sigurno nastaviti studij na Sveučilištu Columbia.

Od glumaca koji su je impresionirali izdvojila je Ryana Goslinga.

'On je talentiran, karizmatičan i, naravno, prezgodan', smije se Chloe.