KRISTEN STEWART

Potez buntovne glumice na crvenom tepihu sve je iznenadio

15.05.2018 u 10:34

Bionic
Reading

Glumica Kristen Stewart, 28-godišnjakinja koja se proslavila ulogom u velikom teen hitu 'Saga Sumrak', članica je žirija ovogodišnjeg filmskog festivala u Cannesu, za šetnju po crvenom tepihu odabrala je upečatljivu kombinaciju srebrne haljine i vrtoglavih štikli

Na filmskom festivalu u Cannesu koji se ove godine održava 71. godinu po redu ne nedostaje glamura i prelijepih haljina slavnih uzvanica.

Dolazak na premijeru novog filma Spikea Leeja 'Blackkklansman' bio je posve u znaku Kristen Stewart koja je zablistala u pravom smislu te riječi u seksi srebrnom izdanju.

Zanimljiva mini haljina ukrašena nizom kristalića, kamenčića i šljokica s prorezom na leđima koju potpisuje kuća Chanel, otkrila je Kristenine vitke noge i besprijekornu figuru, no neočekivani potez buntovne Amerikanke sve je iznenadio.

Glumica koja je godinama bila u vezi s kolegom iz 'Sage Sumrak' Robertom Pattinsonom, a sad je u vezi s manekenkom Stellom Maxwell, u jednom je trenutku skinula crne stilettice i bosonoga prošetala crvenim tepihom.

  • +8
Kristen Stewart Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Mediji spekuliraju je li Kristenin potez uzrokovala neudobna obuća ili je riječ o iskazivanju bunta protiv strogog pravila u Cannesu koji nalaže nošenje cipela na petu za ženske gošće o čemu je glumica jasno progovorila prošle godine.

'Mislim da danas ne možete to tražiti od žena, ali to pravilo je još uvijek tu. Ako od muškaraca ne tražite da nose cipele na petu i haljine, ne možete niti od mene', rekla je tada Kristen.

  • +38
Crveni tepih u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Inače, mlada Amerikanka nije prva koja se bosonoga prošetala u Cannesu. Naime, prije nekoliko godina na tom se filmskom festivalu dogodio veliki skandal kad neke uzvanice zbog ravnih cipela nisu mogle nazočiti projekciji filma 'Carol' s Cate Blanchett. Zbog toga je 2016. iz protesta Julia Roberts prošetala bosonoga crvenim tepihom festivala u Cannesu. A čini se da se njezinim primjerom povela i Kristen.