KRALJEVSKO VJENČANJE

Hoće li Meghan ponovno prekršiti tradiciju i odabirom frizure

14.05.2018 u 15:22

Bionic
Reading

Oči cijelog svijeta u subotu 19. svibnja bit će uprte u Meghan Markle, 36-godišnju američku glumicu koja će se u kapelici sv. Jurja u dvorcu Windsor udati za princa Harryja te tako postati članicom kraljevske obitelji

Zgodna Amerikanka već je neko vrijeme u fokusu zanimanja modnog svijeta, a mnogi je proglašavaju novom modnom ikonom i jedinom dosljednom rivalkom budućoj šogorici Meghan Markle.

Stoga ne čudi da ne prestaju spekulacije oko odabira stajlinga za veliki dan u životu zvijezde 'Suitsa', osobito izbora vjenčanice, frizure i svečanog make upa, što se sve drži u velikoj tajnosti.

  • +5
Haljine Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Mnogi se pitaju hoće li Meghan imati tradicionalnu frizuru ili će se odlučiti za nešto moderniji stil u skladu sa svojom osobnosti kao samouvjerena djevojka iz Kalifornije.

Whowhatwear se prisjetio toga kakve su vjenčane frizure imale kraljica Elizabeta II i princeza Diana.

Kad se kraljica Elizabeta II udavala za princa Philipa 1947. godine, tamnosmeđu kosu oblikovanu u krupne kovrče nosila je djelomice podignutu od lica, a na glavi je imala tijaru koja je nekad pripadala kraljici Mary i inspirirana je tradicionalnim ruskim ukrasom za glavu kokošnikom.

Princeza Diana je na svom vjenčanju 1981. imala romantičnu frizuru ukrašenu tijarom obitelji Spencer s ukrasima u obliku zvijezda i cvjetića. Kate Middleton je pak 2011. godine svoju dugu smeđu kosu nosila podignutu u polurep s ležernim uvojcima te tijaru Cartier Halo, koju je dobila na posudbu od kraljice Elizabete II.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dakle sve su vjenčane frizure bile vrlo glamurozne, s djelomice podignutom kosom i ukrašene tijarom dostojnom kraljevske obitelji.

Modni znalci su uvjereni kako će se Meghan, koja je već puno puta pokazala kako ima sjajan osjećaj za stil, odabrati vjenčani stajling o kojem će se još puno govoriti.

Što se tiče frizure, njezin pravilni oblik lica je vrlo zahvalan pa bez obzira odluči li se za puštenu ili poludignutu kosu, Meghan će izgledati prelijepo. Tamnokosa glumica najčešće nosi raspuštenu i isfeniranu kosu, ali podjednako je oduševila i kad se u nekoliko prigoda pojavila s ležernim punđama koje joj izvrsno pristaju.

Zasad se o njezinom vjenčanom looku ne zna puno. Nedavno je isplivala informacija o frizeru koji će navodno biti zadužen za kosu Meghan Markle, a riječ je o londonskom frizeru Miguelu Perezu koji, naravno, sve informacije drži u strogoj tajnosti.

Inače, spekulira se kako modni dvojac Ralph & Russo potpisuje jednu od dvije haljine koju će Meghan nositi na dan svog vjenčanja.

Naravno, vjenčanicu mora odobriti i kraljica Elizabeta II.

'Kraljica će imati tu čast da zaviri u kabinu i pogleda vjenčanicu jer je mora odobriti', objasnila je glasnogovornica kraljevske obitelji. Isto tako, neki od neimenovanih izvora tvrde kako je vjenčanica gotova te već odvezena u dvorac Windsor i to na skriveno mjesto unutar palače, a tamo će i ostati sve do 19. svibnja, kada će u kapelici St. George Meghan Markle stati pred oltar s princem Harryjem.

Ručno rađena raskošna vjenčanica koštat će 840 tisuća kuna, a potpunosti će je platiti princ Harry i njegova obitelj.

Upravo je dugu crnu haljinu s potpisom modnog dvojca Ralph & Russo lijepa Amerikanka nosila za službene fotografije zaruka.