MODNA INSPIRACIJA

Postoji li išta bolje za ljeto od lepršave bijele haljine? Evo kojih će pet modela vladati gradskim ulicama

02.06.2022 u 14:14

Bionic
Reading

Bijele haljine su pravi ljetni klasik, a njihova iz bezvremenost i klasičnost čini savršenom modnom ljetnom investicijom

Ako ste ljubiteljica modne klasike, dobro je poznato kako u svojoj garderobi uvijek treba imati, osim crne haljine i inačicu u bijeloj boji jer će vas spasiti u mnogim situacijama.

Ukoliko planirate uskoro u šoping kako biste spremni dočekali ljeto, s bijelim haljinama jednostavno ne možete pogriješiti jer savršeno se kombiniraju i s trendi dodacima od rafije, slame...

  • +5
Bijele haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kad se pak radi o obući tu nema puno dvojbi jer fantastično izgledaju i ako ih kombinirate s trendi tenisicama, balerinkama, sandalama, espadrilama...

Kako bi smo vam olašali izbor, ovo je 5 najpoželjnijih modela bijelih haljina za ljeto 2022:

  • +7
Jessica Chastain Izvor: Profimedia / Autor: MAX_MONTINGELLI / SGP / Profimedia

1. Haljina s puf rukavima

Puf rukavi već su neko vrijeme veliki modni trend, a premda su mišljenja o ovom efektnom detalju podijeljena, ne može se poreći da imaju jednu posebnu nostalgičnu vibru. Slobodno ih kombinirajte i s trendi natikačama na petu ili espadrilama. Ovo je kombinacija zahvaljujući kojoj ćete dobivati samo komplimente.

2. Haljina-košulja

Haljine-košulje u bijeloj boji nevjerojatno su svestrane i univerzalne. U kombinaciji s jednostavnim dodacima kao što su npr. shopper torbe i kožnate sandale savršene su za vruće dane u uredu, a uz npr. srebrne ili zlatne sandale pretvaraju se u vrlo poželjan večernji komad.

3. Haljina od čipke ili ukrašena vezom 'broderie anglaise'

Romantične haljine nikad nisu bile popularnije, a doista izgledaju chic i elegantno. Kombinirajte ih s npr. chunky sandalama ili udobnim birkenstockicama.

4. Zavodljivi krojevi

Da, ove je sezone naglasak na zavodljivim krojevima haljina koji otkrivaju nešto više kože. Odlikuju ih smjeli prorezi, transparentni materijali, rasporci, dekoltei... Kako ih kombinirati? Sandale s remenčićima na petu ili seksi varijante na vezanje su apsolutni must have.

5. Šarmantna teniska haljinica

U ljeto 2022. šarmantne teniske haljinice na tragu onih iz 1970-ih i 1980-ih s terena se sele i na gradske ulice. Posebno su cool ako ih nosite npr. sa sandalama platformama, ali ako želite naglasiti sportski look, iskombinirajte ih s bijelim sportskim čarapama i tenisicama.