ŠIROKE I UDOBNE

Modni saveznik na ljetnim vrućinama: Ove prozračne hlače osvajaju elegancijom, a evo kako ih se isplati nositi

02.06.2022 u 11:11

Bionic
Reading

Visoke ljetne temperature tradicionalno zahtijevaju nošenje odjeće od laganih i prozračnih materijala, a nema ništa ljepše od nošenja palazzo hlača koje stižu s brojnim prednostima

Glavna karakteristika palazzo hlača su iznimno široke i duge nogavice, a nerijetko su stvorene od laganih materijala zahvaljujući kojima su vrućine podnošljivije.

Ako već u svom ormaru nemate barem jedan primjerak ovih elegantnih hlača, onda je vrijeme da to promijenite. Unazad nekoliko godina uvjerljivo dominiraju ljetnim mjesecima. Ugodne su i efektno izgledaju, a posebno kada se kombiniraju uz štikle, zbog čega ih brojne dame nerijetko odabiru za svečane prilike.

  • +11
Široke hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Jednako stajliš mogu izgledati i u casual varijanti uz tenisice ili ravne sandale, a sve se svodi na osobne preferencije žene koja ih nosi. S nekim efektnim uzorkom, dodatkom remena, izrezima ili naborima, palazzo hlače uvijek izgledaju elegantno stoga ne čudi da im se iz godine u godinu u ljetnim mjesecima vraćaju brojne ljubiteljice mode.

Kao što je slučaj s većinom predimenzioniranih komada, palazzo hlače zahtijevaju postizanje proporcionalnosti. Širokoga kroja, najbolje će pristajati užim komadima poput topića i košulja, kako bi se postigao balans gornjeg i donjeg tijela jer u protivnom ne čine uslugu figuri.

Kako izvući modni maksimum od ovog trendovskog komada, kao stvorenog za ljetne vrućine, pitanje je na koje su odgovor ponudile modne ovisnice s Instagrama.