OMILJENA KOŠULJA

Postoji dobar razlog zašto je Meghan Markle za svoj televizijski istup nakon napuštanja kraljevske obitelji odabrala baš ovaj stajling

21.04.2020 u 11:02

Bionic
Reading

Meghan Markle izvukla je iz ormara dobro poznatu bijelu košulju koju je dizajnirala prošle godine u suradnji s dizajnericom Mishom Nonoo kako bi potpomogla rad humanitarne organizacije Smart Works. Riječ je košulji iz kolekcije 'Smart Set' kojom je Meghan štićenicama organizacije željela pružiti osjećaj samopouzdanja, a čini se kako joj je sada, nakon dugog izostanka s filma, i samoj bio potreban vjetar u leđa

Svjetlo dana ugledao je kratki isječak prvog televizijskog intervjua vojvotkinje od Sussexa, koji se iščekivao mjesecima, a koji je zapravo snimljen još prije godinu dana.

Meghan je za show 'Good Morning America' ispričala koliko je zahvalna što je dobila priliku sudjelovati na Disneyjevom dokumentarcu, kao i da se nada da će ljudi sada napokon shvatiti koliko ima sličnosti između nas i slonova, te koliko smo doista povezani.

U video isječku 38-godišnja Meghan nosi bijelu košulju koja je dio njezine kolekcije koju je dizajnirala u suradnji s četiri dizajnera u rujnu 2019., a sve za pomoć humanitarnoj organizaciji Smart Works, čiji je ostala pokrovitelj i nakon odluke o napuštanju kraljevske obitelji zbog financijske neovisnosti.

Za svaki prodani modni komad iz kolekcije 'Smart Set' koju je dizajnirala u suradnji s brendovima Jigsaw, Marks & Spencer, John Lewis i Misha Nonoo, jedan je doniran dobrotvornoj organizaciji Smart Works koja ženama lošijeg imovinskog stanja u potrazi za poslom osigurava svu potrebnu odjeću i modne dodatke.

Meghan je tada izjavila kako je suradnju s organizacijom Smart Works ostvarila kako bi štićenicama organizacije osigurala primjerenu odjeća koja bi im pružila osjećaj samopouzdanja prilikom odlaska na razgovor za posao, a čini se kako se sada za potrebe velikog intervjua i sama poslužila istim modnim trikom.

Ovo nije prvi put da je Meghan u javnosti nosila ovu bezvremensku košulju koju je osmislila zajedno sa svojom prijateljicom i dizajnericom Mishom Nonoo. Nakon povratka s rodiljnog dopusta u rujnu prošle godine Meghan je povodom lansiranja modne kolekcije nosila istu košulju u kombinaciji s crnim poslovnim hlačama koje je dizajnirala u suradnji s brendom Jigsaw.

Istu bijelu košulju Meghan je nosila i tijekom kraljevske turneje Afrikom, kada je posjetila organzaciju Waves for Change. Bivša glumica, koja se titule vojvotkinje odrekla zarad slobode i neovisnosti, košulju je tada nosila u kombinaciji s crnim skinny trapericama, ravnim kožnim cipelama i traper jaknom brenda Madewell.