ORGAZAM ZA PAMĆENJE

Postanite majstor u oralnom zadovoljenju partnerice

06.09.2010 u 08:28

Bionic
Reading

Često se piše i govori o oralnom zadovoljenju muškaraca. Međutim, prava je istina da je oralno zadovoljenje žena puno kompliciranije pa je vrijeme da skrenemo pažnju i na to seksualno područje

Većina žena voli kada ih partner oralno zadovolji. Mnoge priznaju da je to jedini trenutak kada doživljavaju orgazam. Ipak, neka ispitivanja pokazuju da mnogi muškarci još uvijek ne znaju kako oralno zadovoljiti partnericu. Vrijeme je da nauče, posebno zato jer stvarno nije riječ o astronomiji, nego o čistom zadovoljstvu.

Međusobno poznavanje je nužno
Stop grubosti
Muškarci u zanosu strasti znaju biti previše nasrtljivi i grubi. To se nikako ne preporučuje prilikom oralnog zadovoljenja žene jer za nju to može biti bolno i neugodno. Ne smijete grubo gurati jezik ili zubima nasrtati na klitoris jer je tako nećete zadovoljiti.

Ni nježnost nije na cijeni
Kao što nije dobro da muškarac prilikom oralnog zadovoljenja žene bude grub, tako nije dobro ni da bude prenježan. Naime, neki muškarci strahuju da će ozlijediti ženu pa se boje pokazati snagu i pravu akciju. Ako budete dolje previše nježni, njoj će biti dosadno i neuzbudljivo.

Savršen ritam
Tajna dobrog oralnog seksa je u izmjeničnom ritmu. Kombinacija nježnosti i snage sasvim sigurno je nešto što će je izludjeti. U tome možete biti savršeni samo ako pažljivo slušate njezine uzdahe. Pratite je i po njezinim uzdasima i stenjanju mijenjajte ritam. Ako osjetite da je jako uzbuđena, namjerno usporite, izludite je malo jer orgazam će joj biti još intenzivniji.

Obrazovanje
Vjerovali ili ne, još uvijek postoje muškarci koji ne znaju čemu služi ženski klitoris i gdje se točno nalazi. Za savršenstvo u svakoj praksi, potrebno je i teoretsko znanje. Ako mislite postati majstor u oralnom zadovoljenju partnerice, morate sve savršeno znati. Obrazujte se i naučite kako točno izgleda i funkcionira ženski spolni organ.

Znati koliko dugo

Neki se muškarci doslovno izgube u ženskom međunožju i zaborave na vrijeme. Nitko ne voli da oralni seks traje prekratko, ali ni predugo. I opet je savjet stručnjaka da slušate partnericu. U tom slučaju ćete točno znati jeste li još uvijek u dopustivim vremenskim okvirima.