LETIZIA OD ŠPANJOLSKE

Postala je modni klasik: Preplanula kraljica sve je zasjenila u hit haljini iz 90-ih

01.08.2022 u 12:42

Bionic
Reading

I na ljetnoj pauzi od kraljevskih angažmana španjolska kraljica Letizia ne miruje. Pri dolasku u Palma de Mallorcu, popularno ljetovalištu španjolskih kraljeva i svjetskog jet-seta još od davne 1838. godine, sudjelovala je na svečanom zatvaranju 12. izdanja filmskog festivala Atlántida Mallorca

Strast prema sedmoj umjetnosti, španjolska kraljica iskazala je u ulozi posebne gošće filmskog festivala u Palmi de Mallorci na kojemu je imala priliku uručiti nagradu za životno djelo francuskoj glumačkoj ikoni Isabelle Huppert.

I dok je 69- godišnja Francuskinja ukrala pozornost u bijelom kompletu stvorenom od bluze I hlača opuštena kroja, španjolskoj kraljici isto je pošlo za rukom u novom modelu haljine slip kroja.

  • +7
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: R.SMITH / Sipa Press / Profimedia

Po uzoru na ušminkanu verziju spavaćice, satenske haljine koje suptilno naglašavaju figuru svoju veliku popularnost doživjele su 90-ih godina, da bi posljednjih sezona ponovno postale traženim komadom i zaradile titulu modnog klasika u ormaru.

Odabir španjolske kraljice činio je crni model s potpisom švedskog high street brenda & Other Stories, koji krojem gornjeg dijela odskače od klasičnih verzija haljina slip kroja u znaku tankih naramenica.

Njezina sjajna, crna tkanina posebno je laskala preplanuloj puti španjolske kraljice, a njezin jednostavan dizajn podigla je komadima poput već viđene ručne torbice brenda Mango presvučene perlicama koje su činile zanimljivi etnički motiv.

Umjesto vječnih espadrila, svoje omiljene obuće u ljetnim mjesecima, ovo izdanje kompletirala je trendovskim modelom ravnih sandala s vezicama koje stižu s potpisom španjolskog brenda Magrit.