SVE JE IZNENADILA

Kraljica Letizia odjenula haljinu najstarije kćeri i očekivano ukrala svu pozornost

28.07.2022 u 13:40

Bionic
Reading

Dobro je poznato da španjolska kraljica, poput Kate Middleton, s vremena na vrijeme nanovo odluči nositi već viđene komade iz svoje impresivne kolekcije u ormaru, no ne i da se ponekad posluži komadima iz ormara svoje najstarije kćeri

Nakon što je u nekoliko navrata zablistala u komadima u vlasništvu svoje svekrve, španjolske kraljice Sofije, 49- godišnja Letizia ovog je tjedna otišla korak dalje. Na sastanku održanom u sjedištu UNICEF-a u Madridu, ova bivša novinarka osvanula je u košulja-haljini kakvu je prije svega nekoliko tjedana nosila njezina najstarija kći, 15- godišnja Leonor.

Buduća kraljica Španjolske u njoj se pojavila u madridskom kazalištu Canal gdje je s ostalim članovima obitelji uživala u predstavi ‘De Sheherazade’, a djelo je španjolskog brenda Dandara.

  • +3
Španjolska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poput kćeri, Letizia je ovu haljinu cvjetnog uzorka također kompletirala omiljenim espadrilama, odlučivši se za već viđeni model s potpisom ugaslog high street brenda Uterque iz španjolske grupacije Inditex.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: ATILANO GARCIA/SOPA IMAGES / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Španjolska kraljevska obitelj proteklog vikenda nazočila je svetkovini sv. Jakova u Santiago de Composteli, a Letizijine nasljednice, poput nje, za to su događanje odjenule elegantne haljine u vedroj paleti boja.

s DOMAĆIM POTPISOM

Po uzoru na slavnu mamu: Španjolske princeze plijenile elegancijom u haljinama vedrih boja

Pogledaj galeriju