JESSICA ALBA

Poslovna elegancija na njezin način: Neokrunjenu kraljicu ulične mode nismo dugo vidjeli

16.12.2020 u 13:26

Bionic
Reading

Jessicu Albu, poznatu glumicu i poduzetnicu koja stoji iza The Honor Company, a čija je vrijednost procijenjena na 1,5 milijardi dolara, mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih dama u Hollywoodu

Lijepa brineta koju smo zapamtili po ulogama u seriji 'Anđeo tame' i filmovima poput 'Sin City', 'Fantastična četvorka', 'Machete' ili 'Opasno plavetnilo' oduvijek se mogla pohvaliti i istančanim smislom za modu.

Jessica (39) izgleda fantastično u svakoj prigodi pa i kad nije na crvenom tepihu te je veliki uzor mnogim zaljubljenicama u modu koje oduševljava i svojim street style kombinacijama.

Usprkos globalnoj pandemiji, vrijedna glumica nastavlja sa svojim poslovnim pothvatima pa su je fotografi primijetili prilikom dolaska u njezin ured.

  • +3
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poslovna elegancija na Jessicin način svidjet će se ljubiteljicama moderne klasike.

Jessica Alba je spremno uskočila u tamne traperice širih nogavica i kraćih odrezanih rubova, crni udobni top i gležnjače 'zmijskog uzorka' koje su se pokazale jednom od najisplativijih investicija unazad nekoliko godina, onima nadahnutima dizajnom kaubojki.

  • +2
Jessica Alba i kćer Honor Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Statement ogrlica i avijatorice su odlično zaokružili ovaj dnevni look lijepe glumice koja sa svoje troje djece i suprugom Cashom Warrenom živi u luksuznoj vili u LA-ju koju su platili vrtoglavih 10 milijuna dolara.

Jessica i Cash u braku su još od 2008. te slove kao jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu.

Inače, mladolika je glumica koja izgleda kao da nije ostarila niti dana od vremena kad se tek probijala u svijetu showbizza, nedavno pokazala i kako izgleda njezina večernja beauty rutina za što je zaradila bezbroj komplimenata.