GWEN STEFANI

Uvijek svoja i drukčija: Poznata plavuša osmislila otkačenu kombinaciju u kojoj ju je teško ne primijetiti

16.12.2020 u 12:15

Bionic
Reading

Gwen Stefani, američka glazbenica koja se proslavila kao frontmenica benda No Doubt te se kasnije otisnula u solo vode, godinama njeguje neobičan modni stil

Plavokosa pjevačica oduvijek je bila u središtu pozornosti i zbog svojeg prepoznatljivog modnog stila nadahnutog punk rock i skate estetikom no s njezinim jakim osobnim pristupom.

Gwen je među prvima znala kako isfurati najluđe modne kombinacije poput cargo hlača i cipela na petu, naglasivši i svoju ženstvenu stranu.

Nije ni čudo da poznatu glazbenicu mnogi često navode kao jednu od najvećih modnih ikona, a svoj je neobičan modni stil pokazala u još jednoj otkačenoj kombinaciji koja na njoj izgleda fantastično.

Gwen Stefani (51) nije prošla neprimijećeno na putu do glazbenog studija u Santa Monici, a njezin je outfit bio osmišljen do posljednjeg detalja.

  • +3
Gwen Stefani Izvor: Profimedia / Autor: Snorlax / Marksman/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Utility jakna, puferica s resicama, suknja-hlače tartan uzorka, bijele tajice i štikle čine se kao najčudnija kombinacija ikada, no na Gwen i to izgleda poprilično dobro.

Kosa podignuta i visoki rep i prepoznatljivi make up zaokružili su ovaj dnevni look pjevačice koja je uvijek voljela kršiti modna pravila.

Inače, njezino je vjenčanje sa sedam godina mlađim zaručnikom, country zvijezdom Blakeom Sheltonom, ipak pomaknuto za iduću godinu zbog globalne pandemije.

Gwen je u emisiji Ryana Seacresta otkrila kako želi biti sigurna da njezini majka i otac mogu doći na vjenčanje pa je zbog toga par odlučio da se neće vjenčati dok se situacija s koronavirus u potpunosti ne smiri.