VRIJEME ZASTOJA I ZABUNA

Posljednji retrogradni Merkur 2022. uznemirit će Ovnove, Rakove i Vage

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 25.12.2022 07:29
  • Objavljeno 25.12.2022 u 07:29
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

U četvrtak 29. prosinca Merkur, planet misaonih procesa, komunikacije, transporta i tehnologije, kreće retrogradno četvrti i posljednji put ove godine

Tijekom cijele retrogradacije, prolazit će znakom Jarca, nazadujući od 24 do 8 stupnjeva. U srijedu 18. siječnja prebacit će se u napredno kretanje i ploviti Jarcem do 11. veljače, kad će uletjeti u Vodenjaka.

Dok Merkur prolazi Jarcem, zastoji, odgode i zabune pogodit će ponajviše Ovnove, Rakove, Vage i same Jarce, međutim ni oni se neće smjeti jako požaliti na posljedice. Merkur se u Jarcu nalazi na sigurnom terenu i ne pravi ludorije kao kad je u Strijelcu ili Ribama.

Preporučujemo stoga spomenutoj trojki, a i u velikoj mjeri ostatku zodijaka, da se bace na dovršavanje starih poslova i na plaćanje dospjelih dugova. Isplatilo bi vam se i poduzimanje preventivnih mjera za tipične opasnosti koje prijete u našem društvu. Primjerice, ugradnja sigurnosne brave na vrata stana, pravljenje kopija važnih dokumenata, postavljanje jačih lozinki za ulazak na internetske stranice, sklapanje osiguranja, unajmljivanje bankovnog sefa i drugo.

  • +4
  • +1

Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990.

Izvor: Profimedia / Autor: JOHN SALANGSANG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Jarac cijeni lekcije iz prošlosti i usmjeren je na sprečavanje ponavljanja nezgoda. Uređivanje, raščišćavanje i odstranjivanje još su neke preporučljive aktivnosti tijekom Merkurove retrogradacije u Jarcu. Presložite stvari na logičniji način, raskrčite prostorije, odbacite stare novine, darujte iznošenu odjeću. Procijenite koji su planovi vrijedni truda, a od kojih je najbolje da odustanete.

  • +4
  • +1

Catherine Zeta-Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Ne započinjite nove poslove i ne kupujte skupe predmete jer bi mogli imati greške ili će odstupati od specifikacija ili vaših potreba. Ako baš morate nabaviti nešto skupo, pozorno provjerite ugovorne stavke i pribavite valjanu garanciju. U konačnici, retrogradni Merkur u Jarcu neće vam donijeti ništa dramatično, nego će vas više puta iritirati sitnicama.

  • +7
  • +4

Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982.

Izvor: Profimedia / Autor: Richard Pohle/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!