GRAĐANI SVIJETA

Pripadnici ovog horoskopskog znaka najveći su ljubitelji novog i nepoznatog

10.12.2022 u 07:46

Bionic
Reading

Strijelac žudi za upoznavanjem drugih zemalja i kultura, širenjem intelektualnih obzora i otkrivanjem mjesta na koja se mnogi drugi ne bi usudili otići. Bilo da se kajakom spušta niz brzace u netaknutoj prirodi ili hodočasti na neko sveto mjesto u želji da otkrije tajne drevne civilizacije, Strijelac je u trajnom lovu na nove doživljaje i iskustva

Pripadnici ovog znaka građani su svijeta i neumorni putnici koji nastoje zaviriti u svaki kutak planeta. Nisu stvoreni za vođene ture pa će čak i ako otputuju s turističkom agencijom naći načina da se izdvoje iz grupe te upuste u samostalno otkrivanje nepoznate destinacije.

Streme punoj slobodi lutanja, a ne vole kad ih se sputava i određuje što trebaju vidjeti. Ako su prije puta proučili mjesto na koje odlaze i utvrdili što im je ondje najprivlačnije, svejedno mogu u hodu promijeniti mišljenje otkriju li nešto još zanimljivije.

U inozemstvu kao kod kuće

Otvorena uma, vječno u potrazi za novim znanjima i shvaćanjima, spremni su se upustiti u dubokoumne rasprave s osobama drugačijeg svjetonazora kako bi bolje shvatili njihovu točku gledišta. Zbog svoje će se prilagodljivosti dobro snaći u kulturama potpuno drugačijim od one iz koje dolaze. Potrudit će se naučiti običaje i barem osnovne riječi stranog jezika i znatiželjno će isprobati najegzotičnije specijalitete autohtone domaće kuhinje.

  • +3
Taylor Swift je Strijelac, rođena je 13. prosinca 1989. Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Izvjesno je da ih nećete pronaći u lokalima internacionalnih lanaca koji svagdje na svijetu nude jednaku hranu, jer to ne bi zadovoljilo njihovu radoznalost. Rado će ponijeti kući poneki recept i lokalne začine kako bi svojim bližnjima približili zemlju koju su posjetili. Budući da su vrlo zabavni i vješti pripovjedači, to će vrhunski začiniti svojom pričom.

  • +2
Hailey Bieber je Strijelac, rođena je 22. studenog 1996. Izvor: Profimedia / Autor: Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia