PRAVI TIMSKI IGRAČ

Ovo je jedan od najoptimističnijih znakova zodijaka: Zrači pozitivnom energijom i priskače u pomoć kad god vam zatreba

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 26.11.2022 07:31
  • Objavljeno 26.11.2022 u 07:15
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Shing Lok Che / Panthermedia / Profimedia

Jedan od najoptimističnijih znakova zodijaka, Strijelac će vam sigurno priuštiti dobru zabavu i podići raspoloženje. Opazi li da ste potišteni ili mrzovoljni, dat će sve od sebe da vam izmami osmijeh i potakne vas na akciju

Iako se ponekad zna prežestoko našaliti, to ne čini u lošoj namjeri. Budući da prihvaća šale na vlastiti račun, a često ih i zbija, Strijelac nema osjećaj kad je prešao granice koje druga strana tolerira. U želji da vas udobrovolji, nehotice zna postići suprotan učinak. Kad se naviknete na Strijelčev smisao za humor i shvatite da vas nije htio povrijediti, lako ćete mu oprostiti.

Strijelci su lojalni prijateljima i priskočit će im u pomoć kad god zatreba. Nađete li se u nezgodnoj situaciji ili posumnjate u vlastite sposobnosti, motivirat će vas da hrabro krenete dalje i vratiti vam samopouzdanje. To im uglavnom polazi za rukom jer je optimizam kojim zrače vrlo zarazan. Njihovo će vam društvo dobro doći imate li loš dan.

  • +3

Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978.

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Ipak, Strijelci se ne daju uvući u tuđe drame i žalopojke pa će, umjesto da kukaju s vama, ponuditi konstruktivno rješenje ili vas oraspoložiti kakvom duhovitošću. Otvoreni i izravni, neće vas ogovarati iza leđa nego će vam u lice reći sve što im je na umu. Neće okolišati ili vam podilaziti govoreći ono što biste voljeli čuti, već će vam predstaviti neuljepšanu istinu.

  • +5
  • +2

Vanessa Hudgens je Strijelac, rođena je 14. prosinca 1988.

Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Smatra li da u nečemu griješite, Strijelac će vam to bez oklijevanja reći, ali bez zle namjere. Kritikama vam želi pomoći da postanete bolja i sretnija verzija sebe, oslobodite se štetnih obrazaca ponašanja i donesete ispravne odluke. Iako nije pretjerano taktičan, prema prijateljima je zaštitnički raspoložen i iskreno mu je stalo do njihove dobrobiti. Slobodnog je i znatiželjnog duha, ima široke nazore i stalno teži novim spoznajama.

  • +9
  • +6

Taylor Swift je Strijelac, rođena je 13. prosinca 1989.

Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

S njim ćete voditi zanimljive razgovore iz kojih ćete nerijetko dosta naučiti, ali i sagledati stvari iz drugog kuta. Zbog svoje pozitivne energije Strijelci su i sjajni suradnici koji će nadahnuti druge, bodriti ih i uvijek naći načina da ih zabave. Timski su igrači kojima je stalo do uspjeha cijelog kolektiva. Neće podmetati klipove kolegama radi vlastitog probitka, već će im pomoći kad se nađu u problemima.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!