LETIZIA OD ŠPANJOLSKE

Poput monegaške princeze: Jedna od najbolje odjevenih kraljica ne mari za sijede

03.02.2021 u 09:07

Bionic
Reading

Znakove starenja u znaku srebrnih vlasi, poput brojnih dama, 48-godišnja španjolska kraljica godinama je vješto maskirala farbajući kosu u čokoladnosmeđu nijansu. Ipak, ova bivša novinarka u novoj godini odlučila je njegovati prirodan izgled

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, koja svojim stilom odijevanja nerijetko ruši nametnuta modna pravila, španjolska kraljica Letitzia i u novom angažmanu tradicionalno je plijenila pažnju svojim stajlingom.

Ipak, nju je ovoga puta osigurala i frizurom u znaku srebrnih vlasi.

  • +8
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Godina 2020. općenito se pokazala značajnom za sijedu kosu. Brojne dame uslijed zatvaranja uzrokovanog globalnom pandemijom mjesecima nisu bile u mogućnosti posjetiti omiljenog frizera i obnoviti boju kose, što je na koncu rezultiralo njegovanjem prirodnog izgleda i većim isticanjem srebrnih vlasi.

Za njihovim primjerom povela se i kraljica Letizia, a kao što je prihvatila svoje sijede vlasi, na isti je način prihvatila trend udobne obuće.

Umjesto elegantnih salonki i slične obuće s visokom potpeticom, španjolska kraljica posljednjih tjedana svoja modna izdanja nerijetko zaokružuje ravnim cipelama loafericama, a njezin omiljeni crni model potpisuje njemački brend Hugo Boss.

Loafericama, koje posljednjih mjeseci slove za veliki nadolazeći trend, Letizia je zaokružila kombinaciju kojom je dominirala crna boja. Uz jednostavne hlače, usku majicu te crnu torbicu clutch s potpisom venezuelanske dizajnerice Caroline Herrere, 48-godišnja Španjolka kombinirala je efektan crno-bijeli kaput s potpisom brenda Nina Ricci.

U spomenutom kaputu Letizia je premijerno viđena 2015. godine, a njegovim ponovnim nošenjem i ovoga puta povela se za svojom omiljenom navikom modnog recikliranja.

Ova bivša novinarka nije jedina dama s kraljevskog dvora koja se odlučila odmoriti od bojanja kose i prikrivanja znakova starenja u znaku srebrnih vlasi. Monegaška princeza Caroline od Monaka, kći filmske dive Grace Kelly i princa Rainiera, krajem prošle godine sve je oduševila kada je na obilježavanju Dana državnosti u Monaku osvanula s prirodnom bojom kose.

Princeza Caroline od Monaka Izvor: Profimedia / Autor: POOL MONACO / Sipa Press / Profimedia