LETIZIA OD ŠPANJOLSKE

Poput Melanije Trump i Kamale Harris: Jedna od najbolje odjevenih kraljica u besprijekornom crnom izdanju

22.01.2021 u 09:53

Bionic
Reading

Nakon što je sa suprugom, kraljem Filipom VI, u madridskoj palači Zarzuela organizirala svečanu vojnu proslavu povodom blagdana Sveta tri kralja, španjolsku kraljicu Letiziju nije se viđalo u javnosti. Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskog dvora, ova bivša 48- godišnja novinarka i u novoj godini vjerna je svom elegantnom i profinjenom stilu odijevanja

I u novoj kalendarskoj godini, španjolska kraljica Letizia marljivo obavlja svoje kraljevske dužnosti. Na sastanku s menadžerskim timom tvrtke Fundación Telefónica ponovno je plijenila pozornost svojim modnim odabirom, ovoga puta odjevena u crne komade od glave do pete.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznata po navici nošenja već viđenih odjevnih komada, 48- godišnja Španjolka sada se pohvalila novim modnim ulovom - elegantnim ogrtačem s potpisom brenda Hugo Boss čije komade preferira nositi dugi niz godina.

Visokog ovratnika i drapiranog kroja, spomenutim ogrtačem naglasila je laskavi model rebraste haljine, djelo švedskog high street brenda Cos, a kako bi svoju skladnu figuru dodatno istaknula pobrinula se dodatkom kožnog remena s potpisom britanske modne kuće Burberry.

Dominaciju crne boje Letizia je nastavila i odabirom obuće, cjelokupno izdanje začinivši visokim čizmama od brušene kože brenda Steve Madden.

Svojim prvim javnim izdanjem u novoj godini, španjolska kraljica Letizia pridružila se podjednako slavnim damama u nošenju crnih komada od glave do pete. Prilikom odlaska iz Bijele kuće za crni stajling odlučila se bivša prva dama Amerike, Melania Trump, dok je nova potpredsjednica SAD-a u večernjim satima svečane inauguracije također osvanula u elegantnom, crnom izdanju.

  • +11
Melania Trump odlazi iz BIjele kuće Izvor: Profimedia / Autor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia
Kamala Harris Izvor: Profimedia / Autor: JOSHUA ROBERTS / AFP / Profimedia