U JEKU PANDEMIJE

Monegaška princeza sve je oduševila novim imidžom: Svoje sijede više ne planira skrivati

01.12.2020 u 14:36

Bionic
Reading

Ako se nalazite u potrazi za insipiracijom po pitanju isticanja srebrnih vlasi u kosi, 63- godišnja princeza Caroline od Monaka postala je najboljim primjerom za navedeno. Na svečanom obilježavanju Dana državnosti u Monaku, kćer holivudske dive Grace Kelly i princa Rainiera prošlog je mjeseca osvanula s prirodnom bojom kose i pritom brojne oduševila

Poput brojnih dama, znakove starenja u znaku srebrnih vlasi monegaška princeza godinama je vješto 'maskirala' farbajući kosu u čokoladno smeđu nijansu.

  • +2
Princeza Caroline od Monaka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Godina 2020. općenito se pokazala značajnom za sijedu kosu. Brojne dame uslijed zatvaranja uzrokovanog globalnom pandemijom mjesecima nisu bile u mogućnosti posjetiti omiljenog frizera i obnoviti boju kose što je na koncu rezultiralo njegovanjem prirodnog izgleda i većem isticanju srebrnih vlasi.

Umjesto da ih sakrivaju, žene diljem svijeta sada rezerviraju termine kod frizera kako bi im pomogli u poboljšavanju sivila koje se uvuklo u kosu kroz godine.

Primjer sijede kose monegaške princeze, prema mišljenju brojnih frizera, predstavlja savršen način za postupno isticanje srebrnih vlasi. S dolaskom sijedih, prvi bi korak predstavljalo isticanje sijedih vlasi oko linije kose kako bi umanjio efekt izrasta a u navedenom, prema riječima frizerskih stilista pomaže i balayage tehnika bojanja kose.

Princeza Caroline od Monaka Izvor: Profimedia / Autor: POOL MONACO / Sipa Press / Profimedia