UVIJEK IN

Siva boja nikad nije bila više chic: Kraljica Letizia poslovnu eleganciju je izbrusila do savršenstva

05.12.2020 u 22:21

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia miljenica je modnoga svijeta, a često je proglašavaju jednom od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Štogod da odjene 48-godišnja brineta izaziva divljenje modnih znalaca, a tajna njezinog stila je i u tome što pametno spaja skupocjenu dizajnersku odjeću sa svima pristupačnim brendovima poput primjerica poznatih španjolskih high street brendova poput Manga ili Zare.

Lijepa Španjolka ponovno je osmislila elegantnu kombinaciju u tonovima sive koja je bila pun pogodak.

Fantastičan sivi kaput retro kroja od tvida s nešto kraćim rukavima s potpisom poznate modne kuće Nina Ricchi mudro je uparila sa sivim topom i hlačama cigareta kroja, a sve je dodatno začinila vrtoglavim stiletticama.

  • +6
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Oscar Gil/Alfa Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako bivša novinarka uvijek daje pozornost svim detaljima stajlinga, svoju dugu kosu kestenjaste boje skupila je u mladenački konjski rep, a make upom je naglasila oči.

Ova all gray kombinacija zasigurno bi se dopala i svima onima koji vole poslovnu eleganciju.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Monokromatske outfite elegantna kraljica u posljednje vrijeme jako voli, pa smo je nedavno vidjeli od glave do pete u svijetloljubičastoj prilikom posjete Valenciji. 

Ni ovoga puta društvo joj nije pravio suprug Felipe VI budući da se nalazi u izolaciji zbog koronavirusa jer je bio u kontaktu sa zaraženom osobom.

Omiljeni kraljevski par je u braku od 2004., a ponosni su roditelji dvije kćeri princeze Leonor i Sofije.