zašto roomba?

Jer usisavanje je dosadno!

09.06.2023 u 13:17

Bionic
Reading

Suvremeni način života često zahtijeva brza i praktična rješenja za svakodnevne zadatke.

U svijetu koji se brzo mijenja, ljudi traže načine da uštede vrijeme i energiju. Jedan od tih zadatka koji mnogi smatraju dosadnim i zamornim je usisavanje. Međutim, postoji jedan uređaj koji je revolucionirao način na koji održavamo naš dom čistim - Roomba.

Roomba je omiljeni kućanski uređaj za mnoge ljude širom svijeta. Njezina praktičnost, učinkovitost i autonomija čine je idealnim rješenjem za one koji žele imati čist i uredan dom, ali nemaju vremena ili želje za ručnim usisavanjem. U svijetu gdje se tehnologija stalno razvija, Roomba je sjajan primjer kako inovacija može olakšati naš svakodnevni život. Jer usisavanje više nije dosadno, već zadatak koji prepuštamo pametnim robotima poput Roomba.

Kako bi vam dodatno olakšali da se posvetite svojim interesima koji vas uveseljavaju i ispunjuju, iRobot je ovog lipnja za vas pripremio posebne akcijske ponude na svoje robotske kućne pomagače. Ne gubite toliko vremena na čišćenje. Olakšajte si svakodnevne aktivnosti i posvetite se aktivnostima koje vas ispunjuju. Više o uređajima na popustu pročitajte u nastavku:

Roomba i1158

Roomba i1158 jamči 10 puta veću usisnu snagu (u odnosu na seriju 600). Tvrdi podovi i tepisi u vašem domu sada se čiste u ravnim linijama zahvaljujući najsuvremenijim senzorima za praćenje poda koji mu pomažu u navigaciji u vašem domu, puni se i nastavlja tamo gdje je stao. Ova serija Roombe uči iz vaših navika čišćenja kako bi ponudila personalizirane rasporede, a čak će predložiti i dodatno čišćenje kada je broj peludi u vašem području visok ili tijekom sezone linjanja kućnih ljubimaca. Iskoristite popust te kupite Roombu i1158 za *299,90€ (*redovna cijena 429,90€).

Roomba i7(i7158)

Roomba i7158 iz premium serije robotskih usisavača može se pohvaliti Smart Mapping tehnologijom. Naime, ova vrhunska tehnologija omogućuje joj pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Za čišćenje većeg broja različitih površina Roomba i7158 ima i poboljšane dvojne gumene četke. Uz premium trostupanjski sustav čišćenja, one su tajna njenog moćnog čišćenja. Ako tome dodamo kontrolu s Vašeg pametnog telefona čišćenje doista postaje prilagođeno Vama. Iskoristite popust te kupite Roombu i7(i7158) za *449,90€ (*redovna cijena 599,90€).

Roomba j7+(j7558)

Roombu j7+(j7558) odlikuje novi moderan dizajn i poboljšane značajke. Glavna novost serije j7 je “PrecisionVision” navigacija koja omogućuje Roombi® j7 da identificira i izbjegne prepreke u Vašem domu poput izmeta kućnih ljubimaca ili kablova za punjenje te nastavlja čistiti dalje. Kada Roomba® j7 prvi puta snimi prepreku “PrecisionVision“ navigacija šalje Vam obavijest na iRobot® Home mobilnu aplikaciju kako biste robotskom usisivaču naredili da prepreku izbjegne jednom ili da ju izbjegava i u budućnosti. Prljavštine i prašine više nema jer se usisavač Roomba j7+(j7558) prazni u vrećice za automatsko uklanjanje prljavštine Clean Base® s vrećicama AllergenLock™ koje zadržavaju 99% peludi i plijesni. To znači da pri pražnjenju nema oblaka prašine. Iskorištenu vrećicu jednostavno bacite u smeće i novu vrećicu stavite u držač - čisto i jednostavno.Iskoristite popust te kupite Roombu j7+(j7558) za *839,90€ (*redovna cijena 949,90€).

Roomba Combo1118

Roomba Combo je 2 u 1 robotski usisavač i perač podova. Umjesto vas usisava prašinu, prljavštinu i ostatke s glatkih podova i sagova služeći se četkom u obliku slova V i snažnim usisom. Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke uz zidove i iz kutova. Sustav pranja vlažnom krpom služi se tkaninom od mikrovlakana posebne rebraste teksture. Možete prilagoditi čišćenje uz pomoć tri načina pranja. Kad je podloga za mokro pranje skinuta uređaj samo usisava. Kad je podloga postavljena i tank je napunjen vodom uređaj može usisavati i prati glatke površine. Iskoristite posebnu priliku te kupite Roombu Combo 1118za *289,90€ (*redovna cijena 359,90€)

Roomba Combo j7+(c7558)

Predstavljamo Vam najnapredniji 2u1 robotski pomagač na svijetu. U skladu s inovacijom na koju smo navikli iRobot je sada predstavio prvi pravi hands-free 2u1 robotski kućni usisavač koji sadrži i vlažnu krpu s ručicom za podizanje. Roomba Combo j7+ usisava i pere istovremeno te pazi kako ne bi smočila Vaš tepih. Ovaj novi robot također ima novi operativni sustav iRobot OS 5.0 koji omogućuje usisavačima serije j7 da izbjegnu više predmeta i čiste više specifičnih mjesta. Roomba Combo j7+ najnapredniji je robotski 2u1 usisivač i perač na svijetu. Dizajniran za domove raznih podova u kojima se izmjenjuju tepisi, prostirke i tvrdi podovi te za one koji žele usisavač koji također pere pod. Iskoristite popust te kupite Roombu Combo j7+(c7558+) za *929,90€ (*redovna cijena 1.049,90€).

Iskoristite ove sjajne akcije, olakšajte si svakodnevne aktivnosti i u lipnju se posvetite aktivnostima koje vas ispunjuju. Roombe su dostupne po akcijskim cijenama na iRobot web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, iRobot kiosk – City Center One Split te kod ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Svijet medija, Links, SanctaDomenica, Emmezeta, Bazzar i eKupi. Požurite jer akcija traje od 1.6.2023. do 30.6.2023. ili do isteka zaliha.

Uz gore navedene akcije na popustu isključivo na iRobot web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb te iRobot kiosk – City Center One Split pronađite i modele Roomba s9+(s9558), Roomba Combo 1138, Braava jet m6132, bundle Roomba i5(i5158)&Braava jet m6134 te bundle Roomba j7(j7158)&Braava jet m6134.

*Istaknuta cijena je preporučena maloprodajna cijena, dok stvarna cijena može biti različita ovisno o prodavatelju i mjestu prodaje.