ZA NOVI SPOT

Ponosna na svoju košulju za pet kuna

10.09.2013 u 12:09

Bionic
Reading

Woody, mačak Ivane Kindl, dobio je svoju pjesmu. Mlada pjevačica je novi singl nazvan po svom ljubimcu jučer premijerno predstavila na Narodnom radiju gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'

Budući da je Woody engleski izraz i za spolovilo, a u pjesmi ima dvosmislenih izraza, poput 'njegovo veliko oko me uvijek gleda, kada me vreba', svaka slučajnost bila je namjerna. 'Baš tako, nismo se oslanjali samo na mačka. Pjesma je trosmislena, a to se vidi u spotu, pa tko skuži, skuži', rekla je Ivana Kindl, istovremeno predstavivši i videospot u režiji Filipa Dizdara.

'Super mi je raditi s Ivanom jer uvijek realiziramo neke pomaknute ideje i uvijek mi da odriješene ruke', pohvalio je Ivanu mladi redatelj, rekavši da je podijelio video u tri dijela. 'Spot je trofazan. Prvi dio je hippy, drugi disco, a treći lynchevske atmosfere. U spotu se pojavljuje i mačak, ali samo nakratko, jer se inače ne voli snimati', rekla je Kindlica, istakavši da se okušala u eteru i u - mijaukanju.

Ivana je mijaukala za zgodnim hrvatskim frajerima. Dobro su prošli Goran Bogdan i Robert Kurbaša, zavodničke mijauke dobili su Aleksandar Stanković i Mario Petreković, a za Bareta je toliko visoko mijauknula da je ostala bez glasa. Novi spot zanimljiv je i po garderobi koju je Ivana kupovala i na Hreliću. 'Najjeftinije sam platila košulju. Koštala je pet kuna', pohvalila se dobrom kupovinom.