NA DODJELI PORINA

Stajling za pamćenje: Zanimljiva haljina Ivane Kindl privukla je veliku pozornost

29.04.2023 u 18:37

Ivana Kindl

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Bionic
Reading

Dodjela Porina održala se sinoć u Zagrebu, a kao i obično nije nedostajalo pomno osmišljenih kreacija poznatih uzvanica

Ivana Kindl koja je odnijela vrijednu nagradu za najbolju žensku vokalnu izvedbu za pjesmu 'Netko tko me čuva', za ovu je prigodu odabrala haljinu u kojoj je privukla mnoge poglede.

Predivna srebrna haljina asimetričnog kroja pokazala se punim pogotkom, a upečatljiva se kreacija mogla vidjeti i na modnoj reviji brenda Diesel iza kojeg stoji kreativni direktor Glenn Martens, hvaljeni belgijski dizajner.

Posljednih par sezona ovaj je brend napravio veliki bum na modnoj sceni i slavne fashionistice su apsolutno poludjele za Dieselovim upečatljivim komadima. Kreacije tog brenda nose između ostalih Kylie Jenner, ali i ostatak klana Kardashian-Jenner, britanska glazbena senzacija Dua Lipa, a sad i naša Ivana Kindl. Simpatična Požežanka se zaljubila u srebrnu haljinu koja je kako je objasnio dizajner, kao živa jer se srebrni listići ljušte, zbog toga haljina uvijek izgleda novo i drugačije.

Odličnu modnu kombinaciju zaokružila je i efektnom instalacijom sa šiljcima na kosi. Ivanin cool stajling potpisuje njezin partner u HRT-ovom showu 'Zvijezde pjevaju' Boris Banović dok je za frizuru bila zaslužna Katica Topčić.

  • +42
Porin 2023. Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo

Inače, u završnoj večeri jubilarne 30. dodjele Porina, podijeljene su nagrade u 27 kategorija, a 17 ih je dodijeljeno prije završne večeri.

Kao i obično, najuzbudljivije bilo je iščekivanje dobitnika posljednje dvije nagrade, u kategoriji najboljeg albuma i najbolje pjesme godine.

Za album godine nominirani su bili: Parni valjak i prijatelji s albumom, 'Dovoljno je reći... Aki', Tedi Spalato s albumom 'Ime mi je nevažno', Silente i album 'IV', Darko Rundek s albumom 'Za vašu poslijepodnevnu razonodu' te Chui s albumom 'Zagreb - Berlin', a pobjednici su bili Parni valjak i prijatelji. Za najbolju pjesmu proglašen je hit Matije Cveka i Eni Jurišić 'Trebaš li me', a slavili su ispred konkurencije koju su činili: Pavel ft. Sanja, Marinko i Zec s pjesmom 'Dani koji sjaje', Mia Dimšić i 'Guilty Pleasure', Parni Valjak, 'Ponovo' te Massimo i pjesma 'Zamisli'.