HIT MODELI

Pomalo zaboravljene torbe ovoga ljeta ponovno su in i naprosto nas mame da ih kupimo

26.07.2020 u 07:53

Bionic
Reading

Iako su donedavno tzv. bucket torbe, koje, kao što im samo ime kaže, svojim oblikom podsjećaju na kanticu, bile nepoželjne među trendsetericama, ove sezone vraćaju se u velikom stilu

Nije ništa novo to da se modni trendovi ciklički mijenjaju pa su se ponovno aktualizirale pomalo zaboravljene torbe tzv. bucket stila.

Ove efektne torbe, koje odlikuje jednostavan dizajn, nesumnjivo su vrlo praktične, a bez obzira jesu li načinjene od mekših materijala ili su čvrste strukture, savršen su modni dodatak za mnoge prigode.

U svoje su ih kolekcije uvrstile i najpoznatije modne kuće, a svoje su primjerke ponosno prošetale i mnoge slavne fashionistice poput Sienne Miller.

  • +8
Bucket torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

Plavokosa glumica prepoznatljivog stila isfurala je savršen ljetni look spojivši lanene hlače s pamučnom majicom i tenisicama te zaokruživši cool stajling prekrasnom torbom u boji duhana s potpisom prestižnog brenda Loewe.

Ovoga ljeta naglasak je i na popularnim varijantama od laganijih tkanina poput rafije, pruća ili slame, a koje se savršeno sljubljuju s trenutno najpoželjnijim prozračnim komadima od lana, pamuka, viskoze, svile...

Pa ako niste sigurni u koju torbu investirati ovoga ljeta, razmislite i o bucketici jer zasigurno ćemo ih još dugo viđati na gradskim ulicama.