FANI STIPKOVIĆ:

Poludjela sam za nakitom sa zmijama

26.03.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Novinarka Red Carpeta otkrila nam je da uspješno odolijeva čarima šopinga te da obožava nakit sa zmijskim motivima

'Ne, zbilja nisam ništa kupovala u posljednje vrijeme. Tu i tamo nekakvu sitnicu. Radije potrošim novac na neko zanimljivo putovanje, lifestyle... Budući da ne živim život tipične Hrvatice, prioriteti su mi drugačiji, a na neki način je to u skladu i s mojim poslom', rekla je Fani, koja je na Cro A Porteru mamila poglede u dugoj haljini koja joj je savršeno stajala.

Kad se radi o pripremama za ljeto, besprijekorno vitka Fani kaže da nema nikakav poseban režim.

'Moram reći da nije da se ubijam od treninga. Normalno se hranim, izbjegavam junk food i nastojim zdravo živjeti', rekla je plavokosa novinarka.

Proljeće i ljeto, kaže, njezina su omiljena godišnja doba jer može pokazati noge, no jako voli nositi i duge čipkaste bijele haljine.

'Sviđaju mi se one koje izgledaju kao da ste na plaži. U njima se najbolje osjećam', rekla je. Njezin najdraži modni dodatak je nakit, a dodala je da je u posljednje vrijeme poludjela za nakitom sa zmijama.

'Zanimljivo - inače ih se strašno bojim, ali strašno mi se sviđa prstenje sa zmijama. Inače, volim otkačen nakit i to je moj najomiljeniji modni dodatak', kaže Fani.

Ispričala je da se najbolje opušta doma uz TV, a o svom privatnom životu nije željela pričati.

'Živim slobodno i opušteno. Naučila sam da nije dobro dijeliti privatne stvari s javnosti. Mislim da je tako najbolje', smatra.